belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Jarzé

Op zoek naar het mooiste vakantiehuisje in Jarzé? Een accommodatie boeken kan je veel opleveren: het geeft een huiselijke sfeer, je hebt veel faciliteiten, vaak beschikken ze over een eigen terras en de huisjes staan op de gaafste plekken. Aan het oriënteren op een mooie Franse accommodatie voor een paar dagen er tussenuit of toevallig een 10-persoons groepsaccommodatie voor een weekje weg met vrienden of familie? Via dit platform verstrekken we de goedkoopste huisjes op de gaafste locaties!

  • Jarzé is een mooie plaats in het populaire Pays de la Loire in Frankrijk.
  • Zo’n vakantiewoning huren in de omgeving van Jarzé geeft je volop luxe en comfort.
  • Er zijn voldoende opties voor wandel- en fietsliefhebbers. In dit gebied kan je er ook op uit: denk aan kanoën en dagtochten.
  • Kindvriendelijke huisjes bieden diverse faciliteiten zoals een reisbedje, speelkleed en een terras / tuin met omheining.
  • Een vakantiebungalow is al beschikbaar in de verhuur vanaf €77,5 per dag.
PlaatsJarzé
RegioPays de la Loire
LandFrankrijk
Latitude47.55563000
Longitude-0.23183000
Afstand vanaf Utrecht634 km
Gemiddelde prijzen voor 1 dag€98,10
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Jarzé boeken

In de buurt van Pays de la Loire bieden verhuurorganisaties diverse vakantiehuizen. Bekende types zijn vakantieboerderijen, bungalows, cottages, stacaravans, chalets, tiny houses. Van goedkope huurwoningen voor een vriendenweekend tot wellness vakantieaccommodaties met hottub of of sauna. Geef jij de voorkeur aan een kindvriendelijk huisje of een vakantiehuis met hond huren in Jarzé? Door middel van de zoekfilters achterhaal je verrassend eenvoudig het ideale natuurhuisje. In de bijgaande tutorial leggen we precies uit waar je rekening mee moet houden.

Goedkoop vakantiehuisje reserveren in Jarzé en omgeving

  1. Vergelijk verhuurorganisaties

    Ga allereerst na bij welke aanbieder je wilt boeken. De opties zijn o.a. Franse vakantieparken en campings. Een leuk alternatief is toegespitste platformen met mooie particuliere huisjes. Populaire boekingssites zijn Belvilla en Heerlijkehuisjes.nl.

  2. Kies reisdata en aantal personen

    Bepaal wanneer je wilt aankomen en een dag van vertrek. Vul ook in met hoeveel mensen je op vakantie wil. Voer in hoeveel volwassenen er meereizen, en hetzelfde geldt voor jongeren tot 18 jaar (en baby’s). Selecteer ook het aantal huisdieren om expliciet op hondvriendelijke accommodaties te zoeken.

  3. Zoek op thema’s en filters

    Maak gebruik van de filters om een boeking te plaatsen voor een geschikte accommodatie. Belangrijk is de woonoppervlakte en hoeveel slaapkamers het huisje biedt. Je kun ook specifiek zoeken naar aspecten als vaatwasser, BBQ, afwasmachine, parkeerplaats, wifi, open haard. Bekijk ook de ligging.

  4. Vergelijk vakantieverblijven

    Bekijk de beschikbare vakantiewoningen in Jarzé en bekijk de verwachter prijzen, ligging en schoonmaakservice. Check de foto’s om te weten wat je precies kunt verwachten. Lees ook de reviews van eerdere vakantiegangers.

  5. Reservering definitief maken

    Controleer de gekozen accommodatie en reisdata en maak jouw boeking definitief. Voer jouw gegevens in en kies eventueel voor een reisverzekering of annuleringsverzekering. Een betaling doe je veilig en snel met Creditcard, iDeal of via een overschrijving. De meeste verhuursites werken met een aanbetaling.

Reserveer online hotels en B&B’s

Wens je de beste service? Overweeg dan eens een hotelovernachting in Jarzé. Een hotel biedt een uitstekend comfortniveau: zo kan je gebruik maken van de ontbijtservice, er zijn vaak extra faciliteiten zoals een bar, wellness en sport, jouw hotelkamer wordt elke dag netjes opgeruimd en de service medewerkers zijn erg vriendelijk. Zoek je iets kleinschaligs? Huur dan een ruimte in een leuke Bed and Breakfast in Jarzé. Dat betreffen kleinschalige verblijven op populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk. Via onze website bekijk je ook bungalows in Jard-sur-Mer, Jans & Jallais.

Veel gekozen boekingssites voor resorts, parken en losse huisjes

  1. Booking.com Jarzé: de grootste site voor het vinden van hotelkamers.
  2. Airbnb: online marktplaats voor verhuur particuliere huisjes.
  3. Interhome: zowel kleine huisjes als grote groepsaccommodatie tot 50 personen.
  4. Belvilla: zorgvuldig geselecteerd aanbod met vakantiewoningen.
  5. Natuurhuisje: de mooiste huisjes om even helemaal tot rust te komen.
  6. Expedia pakketreis: besparen dankzij Expedia Rewards.
  7. Trivago: accommodatie prijzen en aanbiedingen eenvoudig vergelijken.

Toffe vakantieparken in de buurt van Jarzé

Een onbezorgde vakantie vieren? Samen met je gezin naar een vakantiepark in Jarzé is voor veel Nederlanders de ultieme vorm van vakantie. Er is vaak een supermarkt en restaurant, de kinderen maken snel vriendjes en vriendinnetjes en de bungalows zijn volledig ingericht en erg comfortabel. De recreatieparken vind je terug op goed bereikbare gebieden. Hieronder delen we populaire liggingen voor jouw vakantiehuisje.

  • Huisjes in de bossen: geniet van het gevoel van vrijheid midden in het bos.
  • Aan het water: ga lekker recreëren aan een rivier of meertje in de buurt.
  • Aan het strand / de kust: lekker uitwaaien met de hele familie aan zee.
  • In de bergen: maak de mooiste wandel- en fietstochten in de heuvels.
  • In de stad & centrum: geniet van de drukte van het stedelijk gebied.

vakantiehuisjes-jarze-pays-de-la-loire-vergelijken

De accommodaties waar je uit kunt kiezen

De term vakantieverblijf kan soms wat verwarring veroorzaken. Er bestaan veel soorten accommodaties waar je kunt overnachten. Van een comfortabele bungalow voor een welverdiende vakantie met een vriend of vriendin tot een vakantiewoning met veel kamers voor een vriendenweekend. Elke vakantieaccommodatie heeft zijn charme. In de opsomming hieronder vind je details over gewilde huuraccommodaties in Jarzé.

  • Appartement: ideaal als je van plan bent zelf te koken.
  • Bungalow: een huisje dat van alle gemakken is voorzien (met veel ruimte).
  • Tiny house: kleine en duurzame huisjes met eigen badkamer en keuken.
  • Stacaravan: de comfort en luxe van thuis met toch het campinggevoel.
  • Luxe cottage: een woning met een premium badkamer, woonkamer en slaapkamer.
  • Chalet: een luxe variant op een stacaravan met hoogwaardige isolatie.
  • Groepsaccommodatie: een groot huurhuisje voor grote gezinnen of families met kinderen.
  • Vakantieboerderij: ontsnap aan de drukte en breng een bezoek aan het platteland.

Bespreek een bungalow met luxe faciliteiten

Het boeken van het mooiste vakantiehuisje in Jarzé kan erg complex zijn. Je kunt kiezen uit steeds meer aanbod en elke verblijfsaccommodatie heeft z’n charme. Suggestie van onze reisexpert: ga eerst na waar voor jou een vakantie aan moet voldoen. Wil je veel badkamers en slaapkamers, een kindvriendelijke plek of wil je misschien speciale wellness voorzieningen? Door keuzes te maken voor belangrijke faciliteiten boek je gemakkelijk de beste accommodatie. Check ook de pagina over Rolstoelvriendelijke bungalow.

  • Vakantiehuisje met zwembad: een heerlijke ontspannen middag aan jouw eigen zwembad.
  • Met jacuzzi: je komt helemaal tot rust in jouw eigen hottub of bubbelbad.
  • Met sauna: kom tot rust in de wellness cottage van jouw dromen!
  • Kindvriendelijk / gezinnen: een mooie grote omheinde tuin inclusief trampoline en eventueel speeltuin/speeltoestellen.
  • Senioren / ouderen: fijne gelijkvloerse woningen geschikt voor gehandicapten en invaliden.
  • Met openhaard / BBQ: sfeervolle huisjes met houtkachel en een barbecue (Kamado of Big Green Egg).
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: ervaar de vrijheid op het water met je eigen sloep of boot.
  • Draadloos internet (WiFi): prettige huisjes met een stabiele internetverbinding en Smart TV.

Vergelijk interessante Franse huisjes in Jarzé

Klik op een vertrekdag en scoor de beste aanbiedingen

De beste vakantie aanbiedingen Jarzé van april 2024

Wil je voor een gunstige prijs boeken? Door gebruik te maken van de geldige aanbiedingen vind je altijd verrassend goedkoop een lang weekend of week in jouw favoriete huisje. Plan jij je vakanties niet te lang van tevoren? Kies dan voor de actuele last minute vakanties. Diverse platforms kunnen je ook vroegboekkorting verstrekken als je al ver van tevoren jouw boeking definitief maakt. Hieronder bespreken we de meest interessante aanbiedingen en acties voor het goedkoopste vakantiehuis in Jarzé.

  • Last minute: extra lage prijzen als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting: boek je zomervakantie met voordeel als je in het voorjaar boekt.
  • Familievoordeel: wanneer je reist met kinderen kan je gezinskorting aanvragen.
  • 55+ seniorenkorting: een extra betaalbare vakantie dankzij 50 plus voordeel.
  • Online kortingscodes: zoek altijd naar een actiecode voordat je de boeking afrond.

Extra voordeel met een particulier vakantiehuis in Jarzé

Hoe je ook goedkoper op vakantie kunt is het kiezen voor een particuliere vakantiewoning in Jarzé. Het prive vakantiehuis is een huisje dat eigendom is van een particulier. In veel gevallen staat het niet op een groot park maar op een afgelegen en rustige plek. Particuliere huisjes zijn sfeervol en authentiek ingericht en worden vaak goed onderhouden. In veel gevallen verblijft de eigenaar ook in de buurt. De eigenaar kan tips geven voor bezienswaardigheden en kent de beste restaurants. Privé vakantieappartementen boek je op diverse websites zoals Interhome, Micazu, Hometogo, Belvilla, Airbnb, Novasol.

Groepsaccommodatie voor 2 t/m 20 personen

Een huisjes op een vakantieresort huren kan voor verschillende groepssamenstellingen. Exclusieve vakantiehuisjes voor een weekend met je vriend(in) of een ruim opgezette Franse groepsaccommodatie voor het jaarlijkse vriendenweekend? Grote groepen hebben heel andere eisen voor een vakantieaccommodatie. Hieronder vind je de meest geboekte groepsverblijven.

  • 2 personen: groot genoeg voor stelletjes met baby/peuter.
  • 4 personen: optioneel is dit ook te boeken als huisje met roken toegestaan.
  • 6 personen: te huren inclusief fietsen / e-bikes voor een fietsvakantie.
  • 8 personen: luxe bungalow met standaard een privé parkeerplaats (soms met laadpaal).
  • 10 personen: groot vakantiehuisje met minimaal 2 badkamers.
  • 12 personen: met 5 of 6 aparte slaapkamers en praktische zaken als wasmachine of airco.
  • 14 personen: comfortabele keuken met o.a. koelkast, koffiezetapparaat, diepvries, oven, vaatwasser, waterkoker.
  • 16 personen: gemoedelijke woonkamer met opbergruimte, centrale verwarming, eettafel, stoelen, televisie, bankstel.
  • 20+ personen: exclusieve vakantievilla met privé zwembad en groot terras.

Het recente weerbericht voor Jarzé (april 2024)

Jarzé en de streek rondom deze plek Pays de la Loire (Frankrijk) kent een fijn klimaat. Specifiek de zomervakantie (juli en augustus) is een periode dat je hier heerlijk kunt vertoeven. Direct door naar de weersverwachtingen voor de gehele week (incl. vandaag)? In het figuur hierna vertellen we je de 7-daagse weersvoorspellingen vanaf dinsdag 30 april 2024.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: meest gestelde vragen aangaande natuurhuisjes huren

Wat zijn de kosten (gemiddeld) voor een vakantiehuisje huren in Jarzé?

Een standaard vakantiehuisje bij Jarzé kost tegenwoordig zo’n €98,10 per dag. Als je een weekend gaat is de prijsindicatie plus minus €294,30. Een week op vakantie? Dan is € 686,70 een gemiddeld totaalbedrag. De prijzen van de huisjes zijn veel ongunstiger als je boekt rond nationale schoolvakanties zoals herfstvakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en feestdagen zoals Paasdagen en Goede Vrijdag, Pinksterweekend, Oud & Nieuw, Hemelvaart, Sinterklaas, Goede Vrijdag.

Wat zijn leuke activiteiten in de omgeving?

De plek rondom Pays de la Loire in Frankrijk heeft voor jong en oud genoeg te bieden. Ieder jaar ontdekken vele toeristen de uitstekend onderhouden inspirerende buurtschappen waar allerlei fiets- en wandelroutes zijn uitgezet. Nabij deze locatie zijn er voldoende winkels, outlets en restaurants. Ben jij erg sportief? Zo kun jij je o.a. verdiepen in bowlen & klimmen.

Is het huren van een huisje op een vakantiepark verstandig?

Veel groepen gaan het liefste een weekend of weekje naar een luxe camping of huisjespark. De populaire Franse bungalowparken zorgen voor een vakantie zonder omkijken. Je hebt namelijk alles bij de hand. Het is ook een gezellige plek voor jong en oud. In veel gevallen organiseren ze allerlei dingen voor de kids. De aanwezigheid van een zwembad en speeltuin maken het bezoek compleet. Veel parken vind je terug op prachtige schaduwrijke locaties.

Wat zijn de opties voor zo’n vakantiehuisje met huisdier in Jarzé?

Ja, er zijn voldoende vakantiehuizen met hond toegestaan in Jarzé en de omliggende regio. In de huisdiervriendelijke accommodaties zijn max. 2 huisdieren toegestaan tijdens jouw verblijf. Je dient dit vooraf aan te geven. Voor iedere hond of kat wordt er een kleine toeslag berekend per nacht. Noemenswaardig: recreatieparken en verhuurorganisaties hebben vaak een speciaal beleid voor het meenemen van hond, kat, hamster, konijn of vogel. Honden moeten bijv. volledig ingeënt en zindelijk zijn.

Waar op letten bij een wellness huisje?

Door het huren van een Frans wellness vakantiehuis kan je volledig ontspannen. Deze luxe overnachtingsplekken geven net wat meer comfort dan een regulier huisje: ’s ochtends een duik in jouw zwembad en genieten van een whirlpool, massagesalon, jacuzzi, hottub, sauna, spa. Deze luxe premium overnachtingsplekken vind je terug op verrassende stekjes in de natuur en geven je veel privacy. Deze wellness villa in Jarzé boek je al beginnend bij €118,7 voor 1 dag.

Plaats een reactie