belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuis aanbiedingen

Op vakantie gaan is natuurlijk leuk, maar met korting een vakantiehuis boeken is nog leuker. Het is daarom ook belangrijk dat je de verschillende aanbieders van vakantieparken en huurhuisjes goed vergelijkt. Je zult er namelijk achter komen dat je dan nogal wat voordeel kunt behalen. Voorkom daarmee dat je straks op vakantie van je buren hoort dat zij maar 50% van de prijs betaald hebben die jij voor de vakantie hebt neergeteld. Bekijk hieronder direct de meest scherpe aanbiedingen bij populaire parken en verhuurbedrijven.

Wat voor soort aanbiedingen zijn er in mei 2024?

Allereerst hebben sommige aanbieders van vakantiehuisjes aantrekkelijke vroegboekkortingen. Als je jouw vakantie dus op tijd boekt, dan is deze vaak goedkoper. Ook zijn er vaak aantrekkelijke last-minutes. Je doet er dus verstandig aan om óf je vakantie heel vroeg te boeken óf tot het laatste moment te wachten. In de periode daar tussen ben je eigenlijk het duurste uit. Maar er zijn ook nog andere kortingen, bijvoorbeeld kinderkorting of familiekorting. Vooral bij all-inclusive vakanties worden de prijzen vaak wat aantrekkelijker als je op vakantie gaat met je kinderen. Er wordt dan bijvoorbeeld vanuit gegaan dat kinderen minder eten en drinken en daarop worden de prijzen aangepast. Kijk daar daarom ook even goed naar bij het boeken van je vakantie.

Kortingsacties vergelijken

Loop niet altijd direct warm voor de eerste de beste korting. Krijg je bij een aanbieder wel zoveel korting? Zijn de prijzen in vergelijking met andere aanbieders niet veel te hoog? Als je gaat vergelijken zul je erachter komen dat er soms enorme verschillen zijn. Echter in het vergelijken van vakanties op allerlei websites gaat veel tijd zitten en daar heb je ook niet altijd zin in of de tijd voor. Gelukkig ben je op de juiste website aanbelandt, want via onze handige tools kun je gemakkelijk vakanties vergelijken om tot een juiste keuze te komen. Via onze partners kun je vakanties in het algemeen vergelijken en via de pagina’s op onze website kun je een vergelijking per land maken.

Voordelig op vakantie in Nederland

Vakantie vieren in een vakantiepark voor het hele gezin een feest! Het is er uitermate geschikt voor jong en oud en zelfs huisdieren kunnen mee. Er zijn genoeg activiteiten binnen het vakantiepark aanwezig zodat je je geen minuut hoeft te vervelen. Heerlijk sporten in een van de sportfaciliteiten, zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, een avondje heerlijk dineren, bowlen, een flinke boswandeling maken of heerlijk uitrusten in een wellness spa. Ook de kinderen kunnen zich amuseren door alle aanwezige animatie en de kindvriendelijke zwembaden. Je komt heerlijk tot rust en omdat het allemaal binnen Nederland is hoef je ook niet ver te reizen zodat je eerder van je vakantie kunt genieten. Geniet elke avond van het heerlijke eten in een van de restaurants en geniet daarna de hele avond met het gezin van elkaar in de luxe accommodaties.

Low budget vakantieparken

Het dagelijks leven is de afgelopen jaren een stuk duurder geworden en dat merkt iedereen inmiddels in zijn portemonnee. Het is echter voor veel mensen een must om elk jaar op vakantie te gaan maar doordat het bestedingsniveau voor velen is gedaald zit er een verre vakantie naar de zon misschien niet in. Vakantie vieren in een familiepark is echter om vele redenen een leuk en goedkoper alternatief. Door gebruik te maken van een kortingscode bespaar je al veel geld op de accommodatie en de boekingskosten. Doordat de familieparken in de buurt liggen bespaar je veel geld (en tijd) met reizen en de kosten van de benzine. Je kunt in de accommodatie genieten van het eten in de restaurants maar het is net zo gezellig en een stuk goedkoper om zelf te koken met het gezin. Daarnaast hoeven de activiteiten die je tijdens de vakantie onderneemt niet duur te zijn: ga bijvoorbeeld lekker wandelen in de mooie omgeving, of geniet van een goed boek in het appartement of park.


Hoe werkt een kortingscode voor een huurhuisje?

Door gebruik te maken van een kortingscode kun je veel voordeel verkrijgen op je boeking. Veel vakantiehuisjes en parken hebben elk jaar een of meerdere actiecodes beschikbaar waarmee je veel voordeel kunt verkrijgen. Via onze website kun je eenvoudig de actuele aanbieding bekijken. Hoe je de voucher kunt activeren verschilt per boekingswebsite.

Hoe kan ik de actieprijs activeren?

Als je alles voor je vakantie hebt uitgezocht, wil je natuurlijk zo snel mogelijk boeken. Als je de juiste datum, locatie, kamertype en het aantal personen hebt geselecteerd klik je op de knop met ‘verder gaan of boeking afronden’. Je komt dan vaak in een overzicht waar alle reisdetails. Vaak kun je dan in de winkelwagen een geldige actiecode invullen. In dit veld kun je dus de code die je via onze website hebt weten te bemachtigen invullen. De korting wordt dan direct verrekend met het totaalbedrag. Klik daarna op ‘afronden, of boeking definitief maken’ om de reservering te kunnen voltooien.