belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Last minute vakantiehuisjes

Jaarlijks kiezen heel veel mensen ervoor om in Nederland of een ander Europees land een vakantiehuis in een bungalowpark te boeken. Wat dat betreft is er een ruim aanbod te vinden. De huurprijzen kunnen nogal verschillen, dus het is verstandig om de prijzen te vergelijken. Een goedkope vakantiehuisje huren is zeker mogelijk als je zoekt naar een last minute boeking. Bekijk direct het aanbod bij een van onze partners in de tabel hieronder.

Last minute huisje boeken

Wanneer men een vakantie wil boeken is het natuurlijk de kunst om zo goedkoop mogelijk een vakantie te boeken, terwijl men toch aan de wensen voldoet. Een mogelijkheid voor een goedkope vakantie is een last minute. Bungalowparken en dergelijke bieden allerlei vakantiehuizen aan voor een vaste hoge prijs, maar wanneer deze niet geboekt worden, biedt men vaak op het laatste moment de mogelijkheid om last minute te boeken voor een lage prijs. Het kan hierbij ook gaan om woningen die wel al geboekt waren, maar op het laatste moment toch geannuleerd worden en dus vrijkomen. De overgebleven en anders lege woningen mogen voor een lage prijs geboekt worden, omdat wanneer het leeg blijft staan het niets oplevert. Last minute aanbiedingen zijn dus erg populair vanwege de lage prijzen die gehanteerd worden. Je bent wel beperkter in je keuze, maar wanneer je goedkoop een vakantiehuis wilt huren, is een last minute aanbieding een goede keuze.

Aanbieders van last minutes vakanties mei 2024

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van last minutes en aanbiedingen te vinden. Om een goede indruk te krijgen van waar je allemaal terecht kunt, zullen hier een aantal mogelijkheden besproken worden.

  • Center Parcs; Center Parcs is een bungalowpark waar allerlei verschillende soorten vakantiehuisjes gehuurd kunnen worden voor een weekend of een midweek. Bij Center Parcs kan geheel online geboekt worden via de website van het bungalowpark. Tevens kun je op de website van Center Parcs de last minute aanbiedingen bekijken. Vrijwel ieder seizoen heeft Center Parcs speciale last minute acties, die ook via de website geboekt kunnen worden.
  • Ook Belvilla biedt een uitgebreid aanbod last-minute huisjes. Ideaal voor de spontane vakantieganger die het niet veel uitmaakt waar en wanneer hij gaat vertrekken
  • Voor wie er spontaan tussen uit wil, maar niet teveel wil betalen biedt ook Heerlijkehuisjes.nl een uitstekend aanbod. Je vindt hier met name weekendjes en midweken weg in Nederland
  • Roompot is een van de meest bekende vakantieparken in Nederland en biedt het hele jaar door ook last-minute deals voor hun huisjes en overige accommodaties.
  • Landal is vergelijkbaar met Center Parks. Ook Landal biedt eigenlijk altijd wel een aantal goede last-minutes. Nu de vakantie in Nederland de laatste jaren steeds populairder aan het worden is heb je met name kans in het laagseizoen.