belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuis met zwembad

Wil jij een weekendje of weekje vakantie boeken? Dan heb je vast wel een wensenlijstje gemaakt met waar de collage aan moet voldoen? Wil je bijvoorbeeld een bungalow met privé zwembad? Let dan even goed op. Hieronder vertellen we je namelijk precies wat de verschillende mogelijkheden zijn en waar je op moet letten bij het boeken. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en je kunt flink besparen op de huurkosten door te kiezen voor bijvoorbeeld een vakantiepark. Bekijk ook andere specifieke faciliteiten zoals huisjes met open haard en wifi.

Vakantiehuisje met privé zwembad

Wanneer jij met je gezin of familie (of vrienden) op vakantie gaat wil je misschien wel genieten van een eigen huisje met privé zwembad. De meeste van deze woningen zijn geschikt voor een groter aantal mensen maar er zijn ook huisje voor 2, 4 of 6 personen die beschikken over deze faciliteiten. Zo kom je villa’s met binnen zwemfaciliteiten tegen maar ook huurhuisjes met een overdekt privé zwembad. Het grote voordeel daarvan is dat je het hele jaar door gebruik kunt maken van het heerlijke water (ongeacht het weer). Zo kan het hele gezien, zowel de kinderen als de volwassen maximaal genieten en ontspannen tijdens de trip.

Binnen zwembad

Je kunt als je zoekt op zwembadfaciliteiten vaak niet aangeven of je een binnen of buitenbad wilt. Hier kom je achter door de beschrijving te lezen. Het grote voordeel van binnenbaden is dat je er altijd gebruik van kunt maken. De temperatuur is altijd lekker warm en je kunt de kinderen er zorgeloos in laten spelen. Vaak beschikken deze accomodaties ook over ligstoelen en kleedruimte.

Buiten zwembad

Wanneer je kiest voor een huurwoning met buiten zwembad heb je een hele andere ervaring. Doorgaans zijn deze baden wat groter van formaat. Ze zijn met name geschikt voor de zomerperiode aangezien ze vaak onverwarmd zijn. Er bestaand natuurlijk ook verwarmde baden voor buiten. Vaak beschikken de huisjes over parasols en een kleine ligweide of patio waar je lekker kunt zonnen en ontspannen.

Subtropisch zwembad vakantiepark

Een andere alternatief is dat je een huisje huur op een vakantiepark. Vaak beschikken deze bungalowparken over een groot indoor en/of outdoor zwembad waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Landal, Topparken, Europarcs, Center Parcs, Sunparks of Roompot hebben vaak ook een subtropisch zwembad waar het hele gezin kan genieten. Kinderen kunnen er zorgeloos spelen en ook volwassen kunnen rustig zwemmen. Er zijn vaak diverse glijbanen en wildwaterbanen.