belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuis met jacuzzi

Heb jij zin in een extra luxe weekendje weg? Maximaal genieten en ontspannen in een vakantiehuisje met jacuzzi? Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig. Er is een groot aanbod aan villa’s / cottages met een luxe bad. Steeds meer mensen zoeken naar de echte wellness ervaring tijdens hun weekendje weg. Overdag lekker naar buiten of het zwembad om dan ’s avonds bij de bungalow te genieten van een hot tub of buiten-whirlpool. Bij onze partners kun je specifiek zoeken naar huisjes die voldoen aan deze criteria. Of zoek je een huisje in het bos?

Huisjes met hot tub of whirlpool

Stel je voor dat je op een vakantiepark verblijft aan het strand / aan zee. Of dat je een los huisje hebt gehuurd aan de kust. Dan kun je kiezen voor een normale budget woning en je ontspanning elders zoeken, maar je kunt ook kiezen voor een bungalow met eigen jacuzzi. Je bepaalt dan zelf wanneer, en met wie, je het bad deelt. Koop een flesje champagne, kies lekkere ontspannen wellness muziek en zet het bubbelbad aan. Ook geschikt voor ouderen!

Binnen jacuzzi

Veel huurhuisjes hebben een binnen-jacuzzi. Het grote voordeel is dat je dan, ongeacht het weer, altijd gebruik kunt maken van het bad. Binnen is het daarnaast altijd lekker warm en je krijgt het daardoor nooit koud als je het bad verlaat. Daarnaast wordt het bad ook minder vies door regen, bladeren en andere weersinvloeden. Je hebt dus geen afdekhoes nodig. Het kost vaak ook minder tijd om het wellnessbad op temperatuur te krijgen.

Buiten jacuzzi

Wil je echt een unieke ervaring dan zul je moeten kiezen voor een bungalow met jacuzzi buiten. Stel je voor: als afsluiten van een hete zomerdag nog even buiten in het bad genieten? Of lekker in de winter genieten van het dampende water terwijl het sneeuwt of vriest? Een hot tub bijvoorbeeld biedt je een gevoel van luxe en is heel goed te combineren met bijvoorbeeld de sauna.


Is een vakantiewoning met jacuzzi duur?

Over het algemeen zijn de huisjes met een luxe bad wel wat duurder dan de normale huurwoningen. Het ligt voornamelijk aan de locatie, het seizoen en de groepsgrootte of het echt veel kostbaarder is.

Moet ik extra betalen voor de stroom?

Vaak is het gebruik van het bubbelbad inbegrepen in de prijs. Soms kan het ook zijn dat deze er los moet worden gehuurd. Je krijgt dan na betaling de sleutel van de kamer. Het gaat dan doorgaans om enkele euro’s per dag.