belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Balearen

Zoek je specifiek naar het leukste vakantiehuisje in Balearen? Een huis huren biedt de nodige voordeeltjes: je geniet van een sfeervolle inrichting, de huisjes bieden veel comfort, je hebt van niemand last en ze bevinden zich vaak op afgelegen locaties. Op zoek naar een heerlijke Spaanse accommodatie voor enkele dagen (weekendje) of toevallig een royale groepsaccommodatie voor een reünie of vriendenweekend? Op deze website doorzoek je de goedkoopste huisjes op bijzondere plekjes!

  • Balearen is een mooie plaats in het veelzijdige Balearen in Spanje.
  • Zo’n vakantiewoning huren in de omgeving van Balearen geeft je volop tijd voor jezelf.
  • in de buurt vind je de mooiste wandel- en fietstochten. Op de bestemming kan je er ook op uit: denk aan watersporten en zwemmen.
  • Kindvriendelijke huisjes bieden diverse extra voorzieningen zoals een reiswieg, wipstoel en een hek om het terras of tuin.
  • Een kleine bungalow is al vast te zetten vanaf €80,60 per dag.
RegioBalearen
LandSpanje
Latitude39.93034000
Longitude4.14039000
Afstand vanaf Utrecht1350 km
Gemiddelde kosten verblijf€111,90
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Balearen boeken

Rondom Balearen kan je kiezen uit vele vakantiehuizen. Je hebt hier o.a. tiny houses, stacaravans, chalets, vakantieboerderijen, bungalows, cottages. Van gunstige vakantiewoningen voor een weekje weg tot wellness vakantieaccommodaties met hottub of of sauna. Geef jij de voorkeur aan een kindvriendelijk vakantiehuisje of een vakantiehuis met hond huren in Balearen? Door te navigeren via de verschillende filtermogelijkheden tref je zonder moeite het meest geschikte natuurhuisje. In het onderstaande stappenplan lees je in 5 heldere stappen wat je allemaal moet doen.

Voordelig vakantiehuisje reserveren in Balearen en omgeving

  1. Vergelijk verhuurorganisaties

    Zoek eerst uit bij welke boekingssite je wilt boeken. Je kan reserveren bij Spaanse recreatieparken of luxe glampings. Maar je kunt ook zeker eens kijken naar een platform met exclusief particuliere huisjes. Populaire boekingssites zijn Booking en Novasol.

  2. Kies reisdata en aantal personen

    Bepaal de verblijfsperiode: moment van aankomst en een dag van vertrek. Daarbij vul je ook het aantal reizigers in. Klik op het aantal volwassenen, en selecteer het aantal kinderen en baby’s. Vul ook huisdieren in als je bijvoorbeeld jouw hond wilt meenemen.

  3. Huisjes filteren

    Je kunt de resultaten nu filteren om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van jouw droomhuisje. Zaken om op te letten zijn het gebruiksoppervlakte in m2 en of het aantal slaapkamers genoeg is. Je kun ook specifiek zoeken naar eigenschappen zoals afwasmachine, vaatwasser, zwembad, parkeerplaats, open haard, wifi. Een laatste aandachtspunt is de ligging.

  4. Vergelijk vakantieverblijven

    Bekijk het overzicht met beschikbare vakantiewoningen in Balearen en check zaken als de prijsindicatie, ligging (op of buiten vakantiepark) en lokale klantenservice. Bekijk de sfeerfoto’s om te weten wat je precies kunt verwachten. Probeer ook te zoeken naar betrouwbare reviews van eerdere gasten.

  5. Boeken en betalen

    Bekijk alle gegevens die je hebt verstrekt en start met het afronden van de boeking. Voer je naam, adres en contactgegevens in en kies desgewenst voor een reisverzekering met annuleringsverzekering. Een betaling doe je veilig en snel met een SEPA bankoverschrijving, iDeal, Creditcard en Paypal. Doorgaans zal gevraagd worden om een aanbetaling.

De beste hotels en B&B’s in de regio

Wil je veel comfort en een hoge mate van service? Vergelijk dan de opties voor een hotelovernachting in Balearen. Een hotel heeft veel pluspunten: vaak is het inclusief ontbijt, je kunt er heerlijk uit eten, je krijgt elke dag schone handdoeken en er zijn altijd medewerkers aanwezig voor hulp/ondersteuning. Zoek je iets kleins en persoonlijks? Reserveer dan een unieke Bed and Breakfast in Balearen. We spreken hier over authentieke accommodaties op toeristische vakantiebestemmingen in Spanje. Bekijk ook eens vakantiewoningen in Aragon, Andalusië en Viseu.

Aantrekkelijke boekingssites voor huisjes en bungalows

  1. Booking.com Balearen: zoek eenvoudig naar hotels (en vluchten + huurauto).
  2. Airbnb: een speciale website voor verhuur van privé woningen.
  3. Interhome: Europa’s leidende aanbieder van vakantiewoningen.
  4. Belvilla: prachtige en unieke vakantiehuizen in tientallen landen.
  5. Natuurhuisje: huur een huisje in de natuur en draag je steentje bij aan het milieu.
  6. Expedia pakketreis: besparen dankzij Expedia Rewards.
  7. Trivago: gratis vergelijken van verhuurprijzen via diverse verhuurplatformen.

Toffe vakantieparken in de buurt van Balearen

Een onbezorgde vakantie vieren? Samen met je gezin naar een vakantiepark in Balearen is zeker iets om te overwegen. Er zijn ontzettend veel faciliteiten, voor de kids is er vaak animatie en een zwembad en de accommodaties bieden alles wat je nodig hebt. De recreatieparken vind je terug op mooie locaties. In de onderstaande box bekijk jij vaak gekozen locaties voor jouw accommodatie.

  • Huisjes in de bossen: ’s ochtends wakker worden met het gefluit van de vogels.
  • Aan het water: een mooi verblijf boeken aan een recreatievijver, meertje of riviertje.
  • Aan het strand / de kust: neem een verfrissende duik of ga lekker zonnebaden aan zee.
  • In de bergen: lekker mountainbiken, wandelen of fietsen in de heuvels.
  • In de stad & centrum: geniet van de bruisende stad met het gezellige centrum.

vakantiehuisjes-balearen-balearen-vergelijken

Vergelijk type accommodaties

De uitdrukking vakantieverblijf kom je veel tegen. Vandaag de dag heb je diverse type verblijven waar je heerlijk de nacht kunt doorbrengen. Van een volledig ingerichte bungalow voor een ontspannend weekendje met een vriend of vriendin tot een ruime en betaalbare groepsaccommodatie voor het jaarlijkse familieweekend. Ieder verblijf heeft wel iets unieks te bieden. Onderstaand vergelijk je de meest populaire huuraccommodaties in Balearen.

  • Appartement: perfect voor de self-cateraar met uitgebreide keuken.
  • Bungalow: vaak een vierkant huisje met slechts 1 verdieping.
  • Tiny house: een authentiek huurhuisje voor kleine gezelschappen.
  • Stacaravan: probeer laagdrempelig het kampeerleven uit met een huurcaravan.
  • Luxe cottage: een huisje met eigen prive-zwembad en wellness-opties.
  • Chalet: bieden vaak net wat meer comfort dan stacaravans.
  • Groepsaccommodatie: grote huizen met diverse badkamers, slaapkamers en veel parkeergelegenheid.
  • Vakantieboerderij: een unieke boeren vakantie in een natuurlijke en rustgevende omgeving.

Filteren op bungalow voorzieningen en faciliteiten

Het vinden van het mooiste vakantiehuisje in Balearen kan erg ingewikkeld zijn. Is er heel veel keuze en elk vakantiewoning heeft z’n charme. Een handige tip: stel vooraf altijd een duidelijk zoekprofiel op. Zoek je naar veel badkamers en slaapkamers, een kindvriendelijk ingericht gebied of wil je juist dat het huisje veel wellness heeft? Door het kiezen van relevante voorzieningen vind je probleemloos de mooiste huurhuisjes. Of lees eerst meer informatie over Vakantiewoning aanbieding.

  • Vakantiehuisje met zwembad: ’s morgens een duik nemen in jouw eigen zwembad.
  • Met jacuzzi: ontspan in je eigen bubbelbad / hottub (binnen of buiten).
  • Met sauna: dagelijks even de sauna in van je eigen premium wellness-huisje.
  • Kindvriendelijk / gezinnen: selecteer een huis met omheinde tuin of in de buurt van speeltuinen met o.a. een trampoline.
  • Senioren / ouderen: de mooiste bungalows en huisjes voor gehandicapten en invaliden.
  • Met openhaard / BBQ: premium woningen beschikken vaak over een houtkachel en/of barbecue (kamado).
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: je kunt je boot of sloep meenemen en aanleggen.
  • Draadloos internet (WiFi): een grote flatscreen / smart TV waar je ’s avonds gebruik van kunt maken.

Zoek betaalbare Spaanse huisjes in Balearen

Geef je ideale vertrekdag door en maak gebruik van de huidige acties en aanbiedingen

Check de vakantie aanbiedingen Balearen in april 2024

Wil je goedkoop een huisje reserveren? A.d.h.v. de dagelijkse aanbiedingen ontdek je extra voordelig een weekendje weg of midweek/week vakantie. Spontaan zin om even weg te gaan? Speur dan naar de acties met het label ‘last minute’. Veel verhuurwebsites geven ook extra vroegboekkorting als de vertrekdatum ver in de toekomst ligt. Bijgaand geven we een toelichting op de meest voorkomende resereringsvoordelen voor het goedkoopste vakantiehuis in Balearen.

  • Last minute: scherpe prijzen wanneer je vakantie snel begint.
  • Vroegboekkorting: tot wel 25% korting als je ruim van tevoren boekt.
  • Familievoordeel: wanneer je reist met kinderen kan je gezinskorting aanvragen.
  • 55+ seniorenkorting: 50 plus voordeel maakt de familievakantie nog goedkoper.
  • Online kortingscodes: zoek voor het boeken naar een actiecode voor extra voordeel.

Info en voordelen van particulier vakantiehuis in Balearen

Een andere bespaartip is het reserveren van een particuliere vakantiewoning in Balearen. Dit prive vakantiehuis is een accommodatie die rechtstreeks wordt verhuurd door een particulier. In veel gevallen zijn deze woningen niet gelegen op parken maar op een bijzondere locatie. Particuliere huisjes zijn sfeervol en authentiek ingericht en zijn erg goed toegankelijk. Af en toe woont de verhuurder in de regio. De eigenaar geeft ook tips voor uitjes en heeft een netwerk in buurt qua horeca. Privé vakantieappartementen kun je boeken bij websites als Hometogo, Micazu, Interhome, Natuurhuisje.nl, Novasol, Belvilla.

Vind groepsaccommodatie voor jouw groepsgrootte

Een weekje verblijven op een vakantieresort kan voor kleine en grote groepen. Sfeervolle accommodaties voor jou en je gezin of een Spaanse groepsaccommodatie voor en vrienden/vriendinnenweekend of familieuitje? Vakantieaccommodaties zijn er in alle soorten en maten. Onderstaand delen wij de groepsverblijven waar je doorgaans uit kunt kiezen.

  • 2 personen: compacte woningen geschikt voor gezinnen met baby’s of peuter.
  • 4 personen: boek eventueel een huisje met roken toegestaan.
  • 6 personen: te huren inclusief fietsen / e-bikes voor een fietsvakantie.
  • 8 personen: mooi aanbod met ruimte om het huisjes (soms met parkeerplaats met laadpaal).
  • 10 personen: er zijn vaak 2 of 3 badkamers aanwezig in zo’n groot vakantiehuisje.
  • 12 personen: groot vakantieverblijf met 5 slaapkamers en en handige voorzieningen als airco en wasmachine.
  • 14 personen: veelzijdige keuken met o.a. vaatwasser, magnetron, diepvries, koffiezetapparaat, oven, waterkoker.
  • 16 personen: ruime woonkamer met opbergruimte, eettafel, televisie, bankstel, centrale verwarming, sfeerverlichting.
  • 20+ personen: verblijf in een vakantievilla en geniet eventueel van je eigen privézwembad.

Het actuele weerbericht voor Balearen (april 2024)

Spanje, en de gehele provincie Balearen wordt gekenmerkt door een behaaglijk klimaat. Vooral juni tot en met september (zomervakantie) is een uitstekende vakantieperiode. Meer weten over de weersvoorspellingen voor vandaag en deze week? In de onderstaande tabel doorzoek je het weer van dinsdag 30 april 2024.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: vragen en antwoorden over natuurhuisjes huren

Wat zijn de kosten (gemiddeld) voor een vakantiehuisje huren in Balearen?

Een gemiddeld vakantiehuisje bij Balearen kost gemiddeld €111,90 voor één nacht. Voor een weekendje weg betaal je ongeveer €335,70. Voor 7 nachten (1 week) is € 783,30 een goede verwachting qua prijs. De onkosten zijn vaak een stuk minder gunstig rond de vertrouwde schoolvakanties zoals kerstvakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie en Nederlandse feestdagen zoals Goede Vrijdag, Kerstdagen, Oud & Nieuw, Hemelvaart, Pinksterweekend, Sinterklaas.

Welke uitstapjes en activiteiten zijn er?

De regio nabij Balearen in Spanje is erg veelzijdig. Elk seizoen komen toeristen naar de fantastische idyllische buurt waar je kunt genieten van wandeltochten en fietsroutes. In de streek kun je tijd besteden in woonwinkels, kledingwinkels, supermarkten en horeca. Wil je meer beleven? Voor de sportieveling zijn er ook activiteiten als watersporten of een bootje huren.

Wat is het voordeel van een vakantiepark?

Veel groepen gaan het liefste een weekend of weekje naar een bungalowpark. De verscheidene Spaanse bungalowparken zorgen voor een volledig stressvrije vakantie. Van inchecken tot uitchecken wordt je maximaal begeleid. Tevens biedt het een sfeervolle plek voor jonge gezinnen. In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen. De aanwezigheid van een zwembad en speeltuin maken het bezoek compleet. Veel recreatieparken zijn gevestigd op aangename rustige oorden.

Bestaan er vakantiehuisjes met huisdier in Balearen?

Ja, er zijn steeds meer vakantiehuizen met hond toegestaan in Balearen en de direct omgeving. In de gewilde huisdiervriendelijke accommodaties kan je 1 of 2 huisdieren houden. Je dient dit bij boeken direct aan te geven. Voor iedere hond of kat geldt er een extra toeslag per huisje. Advies: vakantieparken en hotels hebben speciale huisreglementen voor huisdierbezitters. Er kan bijvoorbeeld om een inentingsbewijs gevraagd worden.

Zijn er wellness huisjes beschikbaar?

Met een Spaans wellness vakantiehuis kun je echt wat tijd aan jezelf besteden. Deze luxe overnachtingsplekken geven net wat meer comfort dan een regulier huisje: wat dacht je van een privé zwembad of kom heerlijk tot rust in de massagesalon, hottub, jacuzzi, sunshower, sauna, whirlpool. Deze luxueuze premium plekken zijn te vinden op de meest bijzondere plekjes midden in de natuur en bieden een groot terras met privacy. Jouw eigen wellness villa in Balearen is al te huur voor €143,20 per nacht.


Vakantiehuisjes in deze regio:

Plaats een reactie