belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Spanje boeken

Er zijn veel vakantiehuizen te vinden in Spanje, die vaak als tweede woning van de eigenaar fungeren. De eigenaren maken zelf gedurende een bepaalde periode van het jaar gebruik van de vakantiewoning, en stellen deze voor de rest van de tijd beschikbaar voor de verhuur. Dit betekent ook dat er een groot en gevarieerd aanbod te vinden is in Spanje, waarbij het grootste aanbod gelegen is aan de kuststreken van Spanje en op de populaire eilanden. Ook professionele reisorganisaties hebben een divers aanbod van vakantiehuizen op verschillende locaties in Spanje. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het vinden van een geschikte vakantiewoning in Spanje.

Huren bij Vacanceselect

Het grootste aanbod dat door Vacanceselect in Spanje wordt aangeboden is te vinden aan de Costa Blanca, waar een keuze gemaakt kan worden uit 30 beschikbare vakantiewoningen. Ook aan de Costa Dorada, de Costa Brava en bij Barcelona worden er vakantiehuizen aangeboden door Vacanceselect. Deze variëren in grootte en in type. Er kan bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt voor een chalet, bungalow of vakantiewoning. Families met kinderen, stelletjes of grote groepen kunnen een keuze maken uit het aanbod en daarbij rekening houden met hun speciale voorkeuren, zoals de aanwezigheid van een privézwembad of een gemeenschappelijk zwembad. Belangrijk is het natuurlijk ook om bij het maken van een keuze te letten op de afstand naar het strand en naar het dichtstbijzijnde centrum.


Klik door naar de volgende gebieden: Andalusië, Aragon, Balearen, Baskenland, Canarische Eilanden, Cantabria, Castilla La Mancha, Catalonië, Ceuta, Extremadura, Galicië, La Rioja, Léon, Madrid, Melilla, Murcia, Navarra en Valencia.

La Casita in Spanje

In de omgeving van Malaga verhuurt La Casita bijzonder fraaie vakantiehuizen, die omschreven kunnen worden als typische Spaanse finca’s. Het betreft vaak uiterst luxe bungalows of schitterende villa’s, waarbij de grootte en daarmee het aantal toegestane aantal personen varieert van 2 personen tot wel 34 personen. Ook de locatie biedt een aantal voordelen. Zo zijn de vakantiehuizen vlakbij een vliegveld gelegen, maar is ook de afstand tot het strand te overbruggen. Ook voor golfliefhebbers is de locatie ideaal te noemen, door de aanwezigheid van meerdere golfbanen in de buurt.

Luxe villa’s huren in Spanje

Wil je genieten van luxe in Spanje? Boek dan een villa aan de Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, Andalusië of misschien wel Ibiza. Bij websites zoals Belvilla, HometoGo, Micazu en Novasol vind je werkelijk prachtige villa’s voorzien van alle luxe. Denk aan een zwembad, sauna, een groot terras en veel slaapkamers. Bekijk ook zeker het aanbod in Noorwegen.

Van een particulier huren

Zoals al aangegeven zijn er veel particulieren die in Spanje een tweede woning hebben, en deze verhuren voor vakantiedoeleinden. Het aanbod van deze vakantiehuizen kan via professionele organisaties die als bemiddelaar optreden gevonden worden, maar ook via de websites van particulieren zelf is er een divers aanbod te vinden. Het is soms even wat lastiger zoeken om deze accommodaties te vinden. Je kunt navragen in je eigen netwerk of een kijkje nemen op speciale Facebook Groepen zoals deze groep. Je kunt ook een kijkje nemen op Marktplaats of Airbnb en zo rechtstreek in contact komen met een particuliere verhuurder in Spanje.