belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje huren Noorwegen

Noorwegen is een vakantiebestemming bij uitstek voor natuurliefhebbers, en niet alleen om van de rust te genieten, maar ook om verschillende activiteiten te kunnen ondernemen zoals wandelen door de uitgestrekte natuur, variërend van bossen tot grasland en heuvels. Een vakantiewoning in Noorwegen huren is de ideale basis om de nabije omgeving of verder weg gelegen plaatsen te ontdekken. Vakantiewoningen zijn er veel in Noorwegen, en dat komt ook doordat vele Noren zelf een tweede woning hebben in een natuurrijke omgeving, waar vele vrije momenten worden doorgebracht. Lees hier informatie en tips voor het huren van een vakantiehuis in Noorwegen.

Populaire boekingssites voor huisjes in Noorwegen

Veel Nederlanders willen graag op vakantie naar Noorwegen. De natuur is er prachtig, het is niet ver rijden en het is even wat anders dan alle Zuid-Europese bestemmingen. Maar hoe vind ik nu een geschikt huisje in Noorwegen? Hieronder bieden wij een aantal suggesties waar je een ruim aanbod  met mooie Noorse huisjes kunt vinden.

  • Op Visitnoway.nl kan je veel accommodaties vinden. Je kunt hier niet direct boeken, maar het is wel een handige zoekmachine
  • Wat veel mensen niet weten is dat Natuurhuisje.nl ook een heel mooi aanbod in Noorwegen heeft, zeker het overwegen waard!
  • Novasol en Interhome bieden mooi complete woningen in Noorwegen. Voor wintersport of voor een actieve vakantie
  • Het wat minder bekende Voigt-Travel beidt prachtige reizen naar Noorwegen inclusief verblijf in mooie typische Noorse huisjes en/of hotels

Klik door naar de volgende gebieden: Akershus, Buskerud, Finnmark, Hedmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Nordland, Oppland, Oslo, Østfold, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Troms, Trøndelag, Vest-Agder en Vestfold.

Vakantiewoning particulier huren

Het rechtstreeks huren van een particulier in Noorwegen kan in kosten schelen, omdat er geen tussenpersonen zijn die ook een deel van de winst willen verdienen. Voor het huren van een Nederlandse particulier die over een vakantiewoning in Noorwegen beschikt, zijn de advertentiesites zoals die van marktplaats uitermate geschikt om op te zoeken. Voor het huren van een vakantiewoning rechtstreeks via Noorse eigenaren ligt het meer voor de hand om ook bij de internationale websites te gaan kijken die een breed aanbod van vakantiewoningen in het overzicht hebben opgenomen en waarbij de verhuur in principe ook via de eigenaar zelf geschiedt. Kijk ook zeker eens op Facebook of op Airbnb voor een actueel aanbod en nieuwe woningen om te huren.

Type vakantiewoning in Noorwegen

Bij het selecteren van het aanbod van vakantiewoningen in Noorwegen, kan er zeker rekening gehouden worden met het type vakantiewoning en de wensen met betrekking tot de luxe en comfort. Het aantal slaapplaatsen is natuurlijk van belang, net als de locatie van het vakantiehuisje, maar ook met betrekking tot luxe en inrichting kunnen er eisen gesteld worden. Er zijn zeer eenvoudige traditionele Noorse vakantiewoningen beschikbaar, maar ook luxe en moderne bungalows. De eigen voorkeur en het vakantiebudget spelen natuurlijk ook een belangrijke rol bij het maken van een keuze. Bekijk ook de huurhuisjes in Duitsland.