belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Duitsland boeken

Jaarlijks gaan heel wat mensen een aantal dagen of zelfs weken in Duitsland op vakantie. Vooral in de wintermaanden is het zuiden van Duitsland erg populair en gaan veel mensen daar op wintersport. Vakantiehuizen zijn er in Duitsland dan ook genoeg te vinden, en daar gaan we het op deze pagina over hebben.

Op vakantie in Duitsland

Wanneer er over Duitsland gesproken wordt, dan denken veel mensen gelijk aan bockworsten, glühwein, grote kerstmarken, mooie vakwerkhuizen, Schlagermuziek en heel veel bier. Wat dat betreft heeft Duitsland ook veel te bieden, maar er is natuurlijk ook sprake van een mooi en afwisselend landschap waar je leuke activiteiten kunt ondernemen. Zo zijn er ook genoeg dorpen en natuurgebieden te vinden waar je lekker kunt wandelen en gewoon kunt genieten van de natuur. Daarnaast zijn er ook heel wat historische steden te vinden waar je cultuur kunt opsnuiven. Ook op actief gebied zijn er genoeg mogelijkheden in Duitsland, zo zijn er bijvoorbeeld veertigduizend kilometer aan fietsroutes te vinden, wandelroutes en diverse winteractiviteiten. Het maakt dus niet uit of je een langere tijd of juist een korte tijd in Duitsland wilt doorbrengen, er is altijd wel iets te doen.

Een huisje huren in Duitsland

Omdat er zoveel dingen te doen zijn, zijn er in Duitsland heel wat vakantiehuizen te vinden die gehuurd kunnen worden voor een bepaalde periode. Er zijn genoeg bedrijven te vinden die vakantiehuizen in Duitsland verhuren en deze kunnen gemakkelijk en snel op internet gevonden worden. Hieronder bieden wij een aantal suggesties:

  • Belvilla biedt prachtige luxe huizen in Duitsland. Vooral geschikt voor gezinnen en grotere groepen
  • Het grootste aanbod huisjes vind je op Booking.com. Hier kan je gemakkelijk zoeken op regio, budget en andere dingen die jij belangrijk vindt
  • Op Natuurhuisje.nl en Heerlijkehuisjes.nl vind je met name bijzondere accommodaties voor een unieke ervaring
  • Op Airbnb kan je Duitse huisjes boeken direct bij particulieren. Controleer wel goed de reviews
  • Ook Center Parks en Landal bieden parken met prachtige huisjes in Duitsland, absoluut slim om even te bekijken. Daarnaast is ook het aanbod huurhuisjes in België heel interessant.

Klik door naar de volgende gebieden: Beieren, Berlijn, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts, Saarland, Saksen-Anhalt, Saksen, Sleeswijk-Holstein en Thüringen.

Jouw eigen vakantiehuis kopen in Duitsland

Wanneer je vaker naar hetzelfde plaatsje in Duitsland op vakantie gaat, kun je overwegen om in dat gebied een vakantiehuis te kopen. Omdat veel Nederlanders hun vakantie in Duitsland vieren, zijn er genoeg Nederlandse makelaars of Duitse makelaars waar een Nederlander werkzaam is te vinden. De makelaars die in Duitsland werkzaam zijn, kunnen gewoon op internet gevonden worden. Op de website kun je het aanbod bekijken en meer informatie erover vinden. Tevens zijn er websites op internet te vinden die niet direct van een makelaar hoeven te zijn, maar wel het aanbod weergeven.

  • Secondhome.nl
  • Vakantiemakelaar.nl
  • Huisenaanbod.nl
  • Centerparcs-vastgoed.nl