belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Adorf

Heerlijk uitrusten in het mooiste vakantiehuisje in Adorf? Een accommodatie reserveren heeft diverse positieve aspecten: het is een warm en sfeervol, je hebt voldoende ruimte voor familie en vrienden, er is volop privacy en je slaapt op de tofste locaties. Wil je een toffe Duitse accommodatie voor een weekendje vakantie of een mooie groepsaccommodatie voor een weekje weg met vrienden of familie? Via deze website vind je de gaafste huisjes op inspirerende stekjes!

  • Adorf is een mooie plaats in het authentieke Saksen in Duitsland.
  • Zo’n vakantiewoning huren in de omgeving van Adorf geeft je volop tijd om bij te komen en veel plezier.
  • Er zijn veel wandel- en fietstochten die je kunt doen. Op deze plek heb je ook allerlei activiteiten zoals kanoën en bootje varen.
  • Kindvriendelijke huisjes bieden diverse faciliteiten zoals een reiswieg, speelkleed en een royaal terras/tuin met omheining.
  • Een bungalow is er al vanaf €106 p/dag.
PlaatsAdorf
RegioSaksen
LandDuitsland
Latitude50.32011000
Longitude12.25986000
Afstand vanaf Utrecht535 km
Gemiddelde prijzen verblijf€135,90
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Adorf boeken

In de buurt van Saksen kan er een keuze worden gemaakt uit geschikte vakantiehuizen. Bekende types zijn vakantieboerderijen, tiny houses, glamping tenten, stacaravans, chalets, cottages. Van goedkope huisjes voor een lang weekend met je partner tot gerenoveerde exclusieve vakantieaccommodaties met een bubbelbad of sauna. Wil jij verblijven in een kindvriendelijk appartement of huisje of een vakantiehuis met hond huren in Adorf? Door gebruik te maken van de zoekmachine ontdek je voordelig en snel het natuurhuisje dat voldoet aan al jouw wensen. In het stappenplan hieronder leggen we precies uit wat je precies moet doen.

Goedkoop vakantiehuisje reserveren in Adorf en omgeving

  1. Selecteer een boekingsplatform

    Kies eerst bij welke boekingssite je wilt boeken. Je kunt vaak wel terecht bij Duitse recreatieparken en luxe glampings. Een leuk alternatief is een online platform met toffe particuliere huisjes. Geschikte boekingssites zijn Airbnb en Vrbo.

  2. Kies reisdata en aantal personen

    Bepaal wanneer je wilt aankomen en een moment waarop je wilt vertrekken. Kies ook het aantal personen dat mee gaat. Geef door hoeveel volwassenen meegaan, en selecteer het aantal kinderen en baby’s. Vul ook huisdieren in en beperk de resultaten tot enkel hondvriendelijke huisjes.

  3. Zoek op eigenschappen

    Er zijn diverse filters voor het vinden van jouw droomhuisje. Zaken om op te letten zijn de omvang van het huisje en hoeveel slaapkamers het huisje biedt. Je kunt tevens heel bewust kiezen voor allerlei voorzieningen en faciliteiten als open haard, afwasmachine, parkeerplaats, vaatwasser, BBQ, wifi. Bekijk ook de afstand tot het centrum.

  4. Vergelijk aanbod vakantieverblijven

    Bekijk de beschikbare vakantiewoningen in Adorf en analyseer de verwachter prijzen, ligging (afstand tot centrum) en schoonmaakservice. Check foto’s van het huisje om alvast een beeld van de accommodatie te krijgen. Probeer ook te zoeken naar betrouwbare reviews van andere vakantiegangers.

  5. Huurovereenkomst en betaalgegevens

    Check nog 1 keer goed het gekozen huisje en het aantal nachten en maak jouw boeking definitief. Voer je naam, adres en contactgegevens in en kies desgewenst voor een annuleringsverzekering of reisverzekering. Het geld kan overgeboekt worden door middel van een bankoverschrijving, iDeal, Creditcard of Paypal. De meeste verhuursites werken met een aanbetaling.

De mooiste B&B’s en hotels in de buurt

Zoek je een stukje extra service? Je kunt ook kijken naar een hotelovernachting in Adorf. Een hotel heeft heel veel te bieden: vaak is het inclusief ontbijt, veel hotels hebben ook extra voorzieningen als een zwembad of fitness, de slaapkamer, douche en gemeenschappelijke ruimtes worden goed schoon gehouden en je kunt de hele dag door bij de receptie terecht. Wil je ergens logeren met een persoonlijk gevoel? Reserveer dan een kleinschalige Bed and Breakfast in Adorf. Dat betreffen authentieke woningen op populaire vakantiebestemmingen in Duitsland. Onze reisadviseurs kunnen je ook helpen met vakantieaccommodaties in Weiten, Weiskirchen & Wallerfangen.

Veel gekozen boekingssites voor hotels, B&B’s en huisjes

  1. Booking.com Adorf: het grootste aanbod hotelkamers en vakantiehuisjes.
  2. Airbnb: transparante prijzen voor huisjes in heel Europa (en daarbuiten).
  3. Interhome: de mooiste (particuliere) huizen voor 2 t/m 50 personen.
  4. Belvilla: prachtige en unieke vakantiehuizen in tientallen landen.
  5. Natuurhuisje: jouw vakantiehuisje midden in de natuur van Europa.
  6. Expedia pakketreis: meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen.
  7. Trivago: de beste deals van je favoriete boekingssites.

Toffe vakantieparken in de buurt van Adorf

In alle rust vakantie vieren? Een bungalow huren op een vakantiepark in Adorf biedt tal van voordelen. Restaurants, winkels en entertainment is aanwezig, er zijn grote speelhallen en zwembaden voor de kids en de vakantiewoningen zijn uitgerust met veel faciliteiten. De recreatieparken vind je terug op geweldige locaties. In het stukje hieronder vind je de meest geliefde plekjes voor jouw volgende verblijf:

  • Huisjes in de bossen: bijzondere overnachtingen midden in het bos.
  • Aan het water: ga lekker recreëren aan een rivier of meertje in de buurt.
  • Aan het strand / de kust: neem een verfrissende duik of ga lekker zonnebaden aan zee.
  • In de bergen: de heuvels zijn perfect voor een sportieve vakantie voor het hele gezin.
  • In de stad & centrum: vanuit jouw huisje sta je vrijwel direct in het centrum met winkels en restaurants.

vakantiehuisjes-adorf-saksen-vergelijken

Vergelijk type accommodaties

De term vakantieverblijf kom je veel tegen. Via internet boek je velerlei type verblijven waar je prima kunt slapen. Van een comfortabele bungalow voor een welverdiende vakantie met je levenspartner tot een groot huis voor groepen voor het jaarlijkse familieweekend. Elk type overnachtingsaccommodatie heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen. In het stukje hieronder vind je details over veel geboekte huuraccommodaties in Adorf.

  • Appartement: dit biedt veel ruimte, vrijheid en comfort.
  • Bungalow: een verblijf met enkel een benedenverdieping, geschikt voor senioren.
  • Tiny house: een compact duurzaam huisje dat vaak midden in de natuur staat.
  • Stacaravan: geniet van de camping met wat meer luxe dan een tent of vouwwagen.
  • Luxe cottage: een prettig vakantieverblijf met aparte slaapkamers.
  • Chalet: een typisch houten huisje dat je vaak in de Alpenlanden ziet.
  • Groepsaccommodatie: te boeken voor grote gezelschappen die behoefte hebben aan veel slaapkamers.
  • Vakantieboerderij: overnacht in een spectaculaire omgeving met veel groen, buiten de stad!

Huur een complete bungalow met diverse faciliteiten

Het boeken van het mooiste vakantiehuisje in Adorf is soms geen eenvoudige klus. Het actuele aanbod kan dagelijks wijzigen en elk vakantiehuisje heeft zijn eigen pluspunten. Onze tip: stel eerst vast waar jouw ideale huisje aan moet voldoen. Zoek je naar veel slaapkamers, kindvriendelijke voorzieningen of juist veel comfort en wellness? Door het aanvinken van belangrijke voorzieningen vind je binnen mum van tijd je droomwoning. Of klik door voor meer informatie over Hotel voor ouderen.

  • Vakantiehuisje met zwembad: heerlijk genieten van het mooie weer vanuit jouw eigen zwembad.
  • Met jacuzzi: na een flinke wandeling bijkomen in jouw eigen hottub of bubbelbad.
  • Met sauna: heerlijk warm worden in de wellness cottage.
  • Kindvriendelijk / gezinnen: een mooie grote omheinde tuin inclusief trampoline en eventueel speeltuin/speeltoestellen.
  • Senioren / ouderen: aangepaste vakantiewoningen voor mindervaliden en gehandicapten.
  • Met openhaard / BBQ: sfeervolle huisjes met houtkachel en een barbecue (Kamado of Big Green Egg).
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: een eigen sloep of bootje die je onbeperkt mag gebruiken.
  • Draadloos internet (WiFi): trek jezelf even terug in het huisje en zet de smart TV of de radio aan.

Zoek gunstige Duitse huisjes in Adorf

Maak een keuze voor een vertrekdag en scoor de beste aanbiedingen

Interessante vakantie aanbiedingen Adorf in mei 2024

Wil je besparen op jouw boeking? Door gebruik te maken van de hedendaagse aanbiedingen vind je altijd heel goedkoop een mooie vakantie (weekend of week). Ga je er spontaan op uit? Speur dan naar de actuele last minute vakanties. Steeds meer aanbieders hanteren ook een unieke vroegboekkorting als je op tijd reserveert. In het volgende blok vergelijk je de tofste kortingsacties voor het goedkoopste vakantiehuis in Adorf.

  • Last minute: lagere prijzen wanneer je bereidt bent snel te vertrekken.
  • Vroegboekkorting: huur extra voordelig in het hoogseizoen als je vroegtijdig boekt.
  • Familievoordeel: extra gezinskorting voor groepen met jonge kinderen.
  • 55+ seniorenkorting: het 50-plus voordeel of 65+ korting loopt op tot 20%.
  • Online kortingscodes: direct extra korting met een speciale actiecode of voucher.

Boekingsadvies voor een particulier vakantiehuis in Adorf

Een andere manier om te besparen is het huren van een particuliere vakantiewoning in Adorf. Zo’n prive vakantiehuis is een huisje dat eigendom is van een particulier. In de regel staat het niet op een groot park met op privé gebied (rustig, afgelegen, toegankelijk). Particuliere huisjes hebben een authentieke inrichting en worden vaak goed onderhouden. Ook is de verhuurder woonachtig in de directe omgeving. Hij of zij kan ook hulp bieden bij leuke dingen die je kunt doen en heeft een netwerk in buurt qua horeca. Privé vakantieappartementen reserveer je via sites als Belvilla, Hometogo, Novasol, Airbnb, Natuurhuisje.nl, Interhome.

Groepsaccommodatie zoeken voor jouw reisgezelschap

Overnachten op een vakantieresort is beschikbaar voor kleine samenstellingen en uitgebreide groepen. Exclusieve chalets voor jou en je partner of een veelzijdige Duitse groepsaccommodatie voor een weekendje met je beste vrienden? Er bestaan heel veel type vakantieaccommodaties in Europa. Onderstaand vind je de meest geboekte groepsverblijven.

  • 2 personen: comfortabel huisje eventueel met baby of peuter.
  • 4 personen: optioneel huisjes waar binnen/buiten roken toegestaan is.
  • 6 personen: verken de omgeving met een fiets / e-bike voor een fietsvakantie.
  • 8 personen: luxe bungalow met standaard een privé parkeerplaats (soms met laadpaal).
  • 10 personen: soms heb je in een groot vakantiehuisje per slaapkamer ook 1 badkamer.
  • 12 personen: ruim opgezet met voldoende slaapkamers en airco en wasmachine.
  • 14 personen: ruime keuken met o.a. diepvries, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat.
  • 16 personen: met centrale woonkamer met televisie, opbergruimte, stoelen, centrale verwarming, bankstel, eettafel.
  • 20+ personen: vakantievilla met privézwembad en eventueel sauna of jacuzzi.

Het recente weerbericht voor Adorf (mei 2024)

Adorf, en ook zeker het gebied rondom Saksen (Duitsland) heeft een prima klimaat. Met name de zomervakantie is een periode dat je hier heerlijk kunt vertoeven. Direct door naar de temperatuur en weersvoorspellingen voor de komende dagen? In de onderstaande tabel vertellen we je het weer van donderdag 2 mei 2024.

Weerbericht donderdag 2 mei 2024


Veelgestelde vragen over natuurhuisjes huren

Hoeveel betaal ik voor een vakantiehuisje huren in Adorf?

Een standaard vakantiehuisje bij Adorf kost in 2024 zo’n €135,90 per 24-uur. Voor een weekendje van 3 nachten worden bedragen gerekend van €407,70. Huur je een huisje voor een week? Dan is € 951,30 een goede prijsindicatie. De kosten zijn het hoogst als je kiest voor populaire reisperiodes als nationale schoolvakanties zoals herfstvakantie, meivakantie, kerstvakantie, zomervakantie en feestdagen zoals Goede Vrijdag, Pinksterweekend, Oud & Nieuw, Sinterklaas, Hemelvaart, Paasdagen en Goede Vrijdag.

Wat is er te doen in de omgeving?

De streek nabij Saksen in Duitsland is erg gevarieerd en biedt voldoende vertier voor jong en oud. Het hele jaar door worden toeristen getrokken naar de mooie authentieke gebieden waar fietsen en wandelen erg goed kan. In de omgeving vind je volop winkelcentrums en eetcafe’s. Liever sportief bezig zijn? Er zijn verschillende opties zoals o.a. hardlopen of dagtochten.

Wat is het verschil met een vakantiepark?

Veel gezelschappen geven de voorkeur aan een luxe glamping of recreatiepark. Zulke Duitse bungalowparken hebben als doel je compleet te ontzorgen tijdens een vakantie zonder omkijken. Van inchecken tot uitchecken wordt je maximaal begeleid. Het is daarnaast een veilige en vertrouwde omgeving voor elke vakantieganger. Vaak is er kinderanimatie en wordt er van alles georganiseerd. Een speelhal en zwembad zijn vaak ook op het park aanwezig. Veel recreatieparken zijn gelegen op veelzijdige afgelegen plaatsjes.

Bestaan er vakantiehuisjes met huisdier in Adorf?

Ja, er zijn diverse vakantiehuizen met hond toegestaan in Adorf en de direct omgeving. In de gewilde huisdiervriendelijke accommodaties worden 1 of 2 huisdieren gedoogd. Je kunt het aantal dieren bij het reserveren doorgeven. Voor iedere hond of kat betaal je een kleine toeslag per verblijf. Belangrijk: glampings en verhuur platformen wijzigen met enige regelmaat de regels voor honden en katten. Honden moeten bijv. volledig ingeënt en zindelijk zijn.

Wat is een wellness huisje?

Met het boeken van een Duits wellness vakantiehuis kan je echt even tot jezelf komen. Deze luxe huisjes hebben meer faciliteiten dan je zou denken: neem een lekkere duik in je eigen zwembad of kom heerlijk tot rust in de jacuzzi, hottub, sauna, spa, sunshower, massagesalon. Deze ontspannen premium cottages kom je tegen op authentieke hotspots in de natuur en bieden een groot terras met privacy. Dit soort wellness villa in Adorf kan jij al vastzetten voor €165,8 voor een nacht.

Plaats een reactie