belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Castelpagano

Lekker bijkomen in het leukste vakantiehuisje in Castelpagano? Een verblijf reserveren kan je veel opleveren: je voelt je hier direct thuis, de huisjes zijn vaak lekker ruim, meestal heb je een eigen terras en je verblijft doorgaans op inspirerende plekjes. Wil je een geschikte Italiaanse accommodatie voor een gezellig weekendje weg of tevens een 12-persoons groepsaccommodatie voor een reünie of vriendenweekend? Op dit portaal doorzoek je de leukste huisjes op inspirerende plekjes!

  • Castelpagano is gelegen in het in het veelbezochte Campanië in Italië.
  • Zo’n vakantiewoning huren in de omgeving van Castelpagano maakt dat je kunt rekenen op comfort, vermaak en ontspanning.
  • Er zijn voldoende opties voor wandel- en fietsliefhebbers. In de regio heb je ook allerlei activiteiten zoals voetballen en een bootje huren.
  • Kindvriendelijke huisjes zijn perfect met kleine kinderen. Je vindt hier een speelkamer, ledikant en een terras / tuin met omheining.
  • Een vakantiebungalow in deze plek kost plusminus €111,4 p/dag.
PlaatsCastelpagano
RegioCampanië
LandItalië
Latitude41.40177000
Longitude14.80711000
Afstand vanaf Utrecht1396 km
Gemiddelde prijzen voor een overnachting€144,70
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Castelpagano boeken

In de omgeving van Campanië kan je kiezen uit allerlei soorten vakantiehuizen Je kunt bijvoorbeeld denken aan tiny houses, stacaravans, glamping tenten, chalets, bungalows, vakantieboerderijen. Van goedkope huurwoningen voor een vriendenweekend tot gewilde exclusieve vakantieaccommodaties met een hottub en privé sauna. Kijk jij bewust naar een kindvriendelijk appartement of huisje of een vakantiehuis met hond huren in Castelpagano? Middels de zoekmachine en beschikbare filters tref je snel en gemakkelijk het perfecte natuurhuisje. In de how-to hieronder lees je exact hoe dit werkt.

Voordelig vakantiehuisje reserveren in Castelpagano en omgeving

  1. Kies boekingssite

    Onderzoek allereerst via welke keten of platform je wilt reserveren. Je kunt vaak wel terecht bij Italiaanse huisjesparken en luxe glampings. Maar je kunt ook gebruik maken van een online marktplaats met leuke particuliere huisjes. Geschikte boekingssites zijn Booking en Vrbo.

  2. Kies uit de beschikbare data’s en geef aantal personen door

    Bepaal de verblijfsperiode: moment van aankomst en selecteer het aantal dagen. Vul ook in met hoeveel mensen je op vakantie wil. Selecteer het aantal volwassenen, en doe hetzelfde voor kinderen en baby’s. Vergeet ook de huisdieren niet als je jouw hond meeneemt.

  3. Filteren op eigenschappen

    Maak gebruik van de filters om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van een passende vakantiewoning. Waar je in ieder geval naar moet kijken zijn het gebruiksoppervlakte in m2 en het aantal kamers (badkamers en slaapkamers). Je kunt ook nog een verdere selectie maken op basis van voorzieningen zoals parkeerplaats, BBQ, wifi, open haard, afwasmachine, zwembad. Controleer ook even de centrale ligging, toegankelijkheid en service.

  4. Vergelijk vakantieverblijven

    Check de beschikbare vakantiewoningen in Castelpagano en check zaken als de totale onkosten, ligging en de mate van comfort. Bekijk de foto’s om alvast een beeld van de accommodatie te krijgen. Check ook recensies van Nederlanders die het huisje al eens geboekt hebben.

  5. Huurovereenkomst en betaalgegevens

    Bekijk alle gegevens die je hebt verstrekt en maak jouw boeking definitief. Voer alle benodigde gegevens in en bepaal de noodzaak voor een reisverzekering met annuleringsverzekering. Een betaling doe je veilig en snel met een bankoverschrijving, iDeal, Creditcard of Paypal. In sommige gevallen is een aanbetaling noodzakelijk.

Vind geschikte hotels en B&B’s in deze streek

Wens je de beste service? Vergelijk dan de opties voor een hotelovernachting in Castelpagano. Het hotel heeft verschillende voordelen: zo kan je gebruik maken van de ontbijtservice, er is een gezellige hotelbar, de slaapkamer, douche en gemeenschappelijke ruimtes worden goed schoon gehouden en de receptie is vaak 24/7 aanwezig. Wil je ergens logeren met een persoonlijk gevoel? Boek dan een kleinschalige Bed and Breakfast in Castelpagano. Altijd bijzondere verblijfsaccommodatie op toeristische vakantiebestemmingen in Italië. Via onze website bekijk je ook vakantieaccommodaties in Castelnuovo di Conza, Castelnuovo Cilento of Castello di Cisterna.

De meest populaire boekingssites voor huisjes en bungalows

  1. Booking.com Castelpagano: een gigantisch aanbod aan hotels.
  2. Airbnb: een speciale website voor verhuur van privé woningen.
  3. Interhome: soepele en veilige sleuteloverdracht ter plaatse voor een goede start.
  4. Belvilla: zorgvuldig geselecteerd aanbod met vakantiewoningen.
  5. Natuurhuisje: huur een huisje in de natuur en draag je steentje bij aan het milieu.
  6. Expedia pakketreis: vakantiewoningen, hotels, autoverhuur, vluchten en meer.
  7. Trivago: vergelijk prijzen van voordelige of luxe vakantiehuisjes en boek direct online.

Vakantieparken in de buurt van Castelpagano

Even bijkomen op een rustgevende plek? Een week weg op een mooi vakantiepark in Castelpagano heeft veel voordelen. Er zijn veel leuke activiteiten in de omgeving, meestal is er een groot indoor zwembad en de bungalows zijn uitgerust met een badkamer en keuken. De recreatieparken hebben huisjes op verrassende locaties. In het volgende gedeelte delen we vaak gekozen locaties voor jouw huisje.

  • Huisjes in de bossen: bijzondere overnachtingen midden in het bos.
  • Aan het water: ervaar de rust van een meertje of riviertje en geniet van de natuur.
  • Aan het strand / de kust: luxe en comfortabele accommodaties gelegen aan de zee.
  • In de bergen: de heuvels bieden een prachtig wandelgebied voor de liefhebbers.
  • In de stad & centrum: ervaar de lokale cultuur en geschiedenis van oude stadscentrums.

vakantiehuisjes-castelpagano-campanie-vergelijken

Alle accommodaties op een rijtje

De term vakantieverblijf – zoals we die vaak hanteren – kan soms wat verwarring veroorzaken. Er zijn tal van soorten natuurhuisjes waar je kunt logeren. Van knusse bungalows voor een wellness weekend met je echtgenoot tot een huis met veel ruimte voor een familie-uitje of vriendenweekendje. Elk soort huisje heeft zijn charme. In het gedeelte hieronder vergelijk jezelf populaire huuraccommodaties in Castelpagano.

  • Appartement: een luxe verblijf met eigen keuken / kitchenette.
  • Bungalow: een huisje dat van alle gemakken is voorzien (met veel ruimte).
  • Tiny house: kleine en duurzame huisjes met eigen badkamer en keuken.
  • Stacaravan: geniet van de camping met wat meer luxe dan een tent of vouwwagen.
  • Luxe cottage: uitgerust met bbq, sauna, jacuzzi en/of hottub.
  • Chalet: garantie voor comfort, ontspanning en gezelligheid.
  • Groepsaccommodatie: geniet van veel vloeroppervlak, privé-slaapkamers met badkamer en eigen parkeerplaatsen.
  • Vakantieboerderij: altijd een leuke gastheer/gastvrouw met kennis en ervaring over de regio.

Bespreek een bungalow met luxe faciliteiten

Het ontdekken van het mooiste vakantiehuisje in Castelpagano kan soms behoorlijk wat tijd kosten. Je kunt kiezen uit steeds meer aanbod en elk vakantiehuisje heeft zijn eigen pluspunten. Een goede suggestie: ga eerst na waar voor jou een vakantie aan moet voldoen. Geef jij de voorkeur aan veel privacy, kindvriendelijke faciliteiten of wil je misschien speciale wellness voorzieningen? Door keuzes te maken voor gewenste voorzieningen vind je zonder gedoe een geschikte huuraccommodatie. Op deze website lees je ook meer over Hotel met zwembad.

  • Vakantiehuisje met zwembad: urenlang plezier in jouw eigen zwembad.
  • Met jacuzzi: je komt helemaal tot rust in jouw eigen hottub of bubbelbad.
  • Met sauna: een eigen privé sauna in jouw eigen vakantiewoning.
  • Kindvriendelijk / gezinnen: selecteer een huis met omheinde tuin of in de buurt van speeltuinen met o.a. een trampoline.
  • Senioren / ouderen: speciale woningen voor invaliden / gehandicapten met aanpassingen.
  • Met openhaard / BBQ: het ideale huisje voor vrienden en gezinnen met barbecue (Kamado) en houtkachel.
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: voor iedereen die graag wil vissen of bootje varen vanuit zijn vakantiewoning.
  • Draadloos internet (WiFi): multimedia faciliteiten zoals een televisie met smart TV functies.

Zoek gunstige Italiaanse huisjes in Castelpagano

Selecteer jouw vertrekdag en profiteer van de beste deals

Vergelijk actuele vakantie aanbiedingen Castelpagano (april 2024)

Extra goedkoop op vakantie? Middels de huidige aanbiedingen scoor je extra voordelig een perfecte week vakantie (of weekendje weg). Kies jij spontaan jouw vakanties uit? Kies dan voor een van de last-minute deals. De meeste touroperators en verhuursites verstrekken een extra vroegboekkorting wanneer jij maanden vooraf een boeking plaatst. In het onderstaande overzicht bespreken we de meest voorkomende prijsacties voor het goedkoopste vakantiehuis in Castelpagano.

  • Last minute: lagere prijzen wanneer je bereidt bent snel te vertrekken.
  • Vroegboekkorting: in het voorseizoen je vakantie boeken voor de zomer.
  • Familievoordeel: tot wel 20% gezinskorting voor families of groepen.
  • 55+ seniorenkorting: veel bungalowparken bieden een unieke 50 plus voordeel voor de ouderen.
  • Online kortingscodes: met een actiecode heb je soms recht op aanvullende korting of extra’s.

Pluspunten van een particulier vakantiehuis in Castelpagano

Een andere bespaartip is het verblijven in een particuliere vakantiewoning in Castelpagano. Dit prive vakantiehuis is een accommodatie die in het bezit is van een particuliere eigenaar. In veel gevallen kun je deze verblijven niet reserveren op een park maar op bijzondere plekken met lekker veel ruimte. Particuliere huisjes krijgen vaak net een beetje extra liefde en geven veel meer privacy. Tevens verblijft de eigenaar ook in de buurt. Deze persoon helpt je ook op weg met leuke dingen die je kunt doen en kan je adviseren over restaurants en de lokale keuken. Privé vakantieappartementen kan je op diverse platforms boeken zoals Airbnb, Hometogo, Natuurhuisje.nl, Belvilla, Micazu, Novasol.

Groepsaccommodaties voor kleine en grote groepen

Een vakantieresort boeken kan voor iedere groepsgrootte. Leuke vakantiewoningen voor een paar dagen weg met jouw vriend/vriendin of een veelzijdige Italiaanse groepsaccommodatie voor een familiereünie of vriendenweekend? Vakantieaccommodaties zijn er voor elke groepssamenstelling. In de bijgaande opsomming vind je de meest gangbare groepsverblijven.

  • 2 personen: de mooiste vakantieparken en huisjes voor 2 pers. met baby.
  • 4 personen: ook veel aanbod waarbij roken toegestaan is.
  • 6 personen: cottages met voldoende ruimte voor fietsen (fietsvakantie).
  • 8 personen: in steeds meer gevallen beschikt de parkeerplaats over een laadpaal
  • 10 personen: een comfortabel en groot vakantiehuisje met 2 – 4 badkamers.
  • 12 personen: met 5 of 6 aparte slaapkamers en en handige voorzieningen als airco en wasmachine.
  • 14 personen: comfortabele keuken met o.a. diepvries, oven, koffiezetapparaat, koelkast, magnetron, vaatwasser.
  • 16 personen: ruime woonkamer met sfeerverlichting, centrale verwarming, stoelen, opbergruimte, eettafel, televisie.
  • 20+ personen: een heerlijke grote vakantievilla met genoeg slaapkamers en privézwembad.

Het recente weerbericht voor Castelpagano (april 2024)

Castelpagano en de streek rondom deze plek Campanië (Italië) kent een fijn klimaat. Voornamelijk de zomervakantie (juli en augustus) is een zeer geschikte periode voor vakantie. Direct door naar de temperatuur en weersvoorspellingen van vandaag en de komende 7 dagen? Hieronder doorzoek je de weersvoorspellingen van dinsdag 30 april 2024.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: meest gestelde vragen aangaande natuurhuisjes huren

Hoeveel betaal ik voor een vakantiehuisje huren in Castelpagano?

Een normaal vakantiehuisje bij Castelpagano kost zo rond de €144,70 voor 1 dag. Voor een weekendje van 3 nachten moet je rekenen op zo’n €434,10. Voor een hele week is € 1012,90 een totaalprijs die we veel zien. De onkosten zijn het hoogste in vakantieperiodes zoals de jaarlijkse schoolvakanties zoals kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, meivakantie en de grote feestdagen zoals Pinksterweekend, Kerstdagen, Goede Vrijdag, Sinterklaas, Oud & Nieuw, Paasdagen en Goede Vrijdag.

Wat kan je doen in de omgeving?

De buurt rondom Campanië in Italië is een leuke plek voor jong en oud. Ieder jaar komen toeristen naar de uitstekend onderhouden veelzijdige buurtschappen waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. In en rondom deze plek kun je een bezoek brengen aan winkelcentra en leuke eettentjes. Wat meer actief ingesteld? Zo kun jij je o.a. verdiepen in vissen en bijvoorbeeld tafeltennissen.

Waarom zou je kiezen voor een vakantiepark?

Veel groepen geven de voorkeur aan een bungalowpark. De verscheidene Italiaanse bungalowparken hebben als doel je compleet te ontzorgen tijdens een vakantie zonder zorgen. Het hele proces wordt voor je uit handen genomen. Het is ook een gezellige plek voor elke vakantieganger. Tijdens de drukke periode zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Faciliteiten zoals een zwembad en (indoor) speeltuin zullen ook niet ontbreken. De resorts liggen op mooie gunstig gelegen plaatsjes.

Zijn er vakantiehuisjes met huisdier in Castelpagano?

Ja, er zijn diverse vakantiehuizen met hond toegestaan in Castelpagano en nabije regio. In deze huisdiervriendelijke accommodaties mag je vaak maximaal 2 dieren meenemen. Informeer voor vertrek naar de lokale regels. Voor jouw kat of hond moet je rekening houden met een toeslag per overnachting. Tip: bungalowparken & aparthotels maken het steeds moeilijker voor huisdierbezitters. Honden dienen bijvoorbeeld altijd aangelijnd te zijn.

Wat kan ik verwachten van een wellness huisje?

Door het reserveren van een Italiaans wellness vakantiehuis zul je maximaal genieten. Deze exclusieve huisjes zijn van alle gemakken voorzien: neem een lekkere duik in je eigen zwembad en na een lange tot tot rust komen met een jacuzzi, sunshower, spa, whirlpool, massagesalon, sauna. Deze luxe premium kamers zijn beschikbaar op rustige en onontdekte plaatsjes in de natuur en geven je dus 100% privacy. Dit soort wellness villa in Castelpagano boek je al voor €178 per 24 uur.

Plaats een reactie