belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Circello

Zoek je specifiek naar het mooiste vakantiehuisje in Circello? Een cottage boeken is een heerlijke manier van vakantie: de huisjes zijn gezellig ingericht, er zijn tal van voorzieningen, je geniet van lekker veel privacy en je vindt ze op toegankelijke stekjes. Ben je aan het zoeken naar een toffe Italiaanse accommodatie voor een weekend weg of wellicht een XL groepsaccommodatie voor gezelschappen met kleine kinderen? Via zoekvakantiehuisje.nl bekijk je de goedkoopste huisjes op natuurrijke plekken!

  • Circello is een prachtige bestemming in het toeristische Campanië in Italië.
  • Zo’n vakantiewoning huren in de omgeving van Circello geeft je volop luxe en comfort.
  • Er zijn veel wandel- en fietstochten die je kunt doen. Op deze plek heb je ook allerlei activiteiten zoals tennissen en golfen.
  • Kindvriendelijke huisjes zijn ideaal voor jonge ouders met o.a. een speelkamer, veilige stopcontacten en vaak een omheinde tuin.
  • Een gemiddelde bungalow is er al vanaf €101,5 per dag.
PlaatsCircello
RegioCampanië
LandItalië
Latitude41.35455000
Longitude14.80910000
Afstand vanaf Utrecht1401 km
Gemiddelde kosten overnachting€145,00
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Circello boeken

In de streek van Campanië kan er een keuze worden gemaakt uit vele vakantiehuizen. Je hebt hier o.a. chalets, glamping tenten, vakantieboerderijen, tiny houses, bungalows, cottages. Van gunstige huurhuisjes voor een vriendenweekend tot gewilde exclusieve vakantieaccommodaties met een bubbelbad of sauna. Zoek je naar iets zoals een kindvriendelijk huisje of een vakantiehuis met hond huren in Circello? D.m.v. de zoekmachine en beschikbare filters boek je moeiteloos het natuurhuisje van jouw dromen. In het stappenplan hieronder leggen we je in 5 stappen uit wat je allemaal moet doen.

Voordelig vakantiehuisje reserveren in Circello en omgeving

  1. Selecteer een boekingsplatform

    Zoek eerst uit via welk platform je gaat boeken. Je kunt iets huren op Italiaanse vakantieparken en luxe campings. Tevens kan je zoeken via betrouwbare platformen met particuliere huisjes. Populaire boekingssites zijn Natuurhuisje en Hometogo.

  2. Kies dag van aankomst en vertrekken reisgezelschap

    Kies een aankomstdag en het aantal dagen dat je wilt blijven. Daarbij vul je ook het aantal reizigers in. Selecteer het aantal volwassenen, en geef aan of er kinderen / baby’s meegaan. Kies ook het aantal huisdieren om expliciet op hondvriendelijke accommodaties te zoeken.

  3. Specificeer zoekopdracht

    Je kunt de resultaten nu filteren om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van het meest geschikte huisje. Relevant is de oppervlakte en het aantal kamers. Je kun ook specifiek zoeken naar allerlei voorzieningen en faciliteiten als vaatwasser, afwasmachine, parkeerplaats, zwembad, wifi, BBQ. Bekijk ook de afstand tot het centrum.

  4. Vergelijk het totale vakantieverblijven aanbod

    Bekijk het overzicht met beschikbare vakantiewoningen in Circello en vergelijk op de totale kosten, ligging (in een bos of aan het water) en de mate van comfort. Scroll door de foto’s om alvast een beeld van de accommodatie te krijgen. Bekijk ook altijd even de reviews van mensen die hier voor jou al geweest zijn.

  5. Boeken en betalen

    Check nog 1 keer goed het gekozen huisje en het aantal nachten en maak jouw boeking definitief. Vul jouw contact- en adresgegevens in en kijk naar de mogelijkheden van een reisverzekering of annuleringsverzekering. Een betaling doe je veilig en snel met een SEPA bankoverschrijving, iDeal, Creditcard en Paypal. Een aanbetaling is bij sommige boekingssites verplicht.

De mooiste B&B’s en hotels in de buurt

Wens je de beste service? Je kunt ook kijken naar een hotelovernachting in Circello. Een hotel kan je behoorlijk in de watten leggen: het ontbijtbuffet is vaak erg uitgebreid, er zijn allerlei handige voorzieningen zoals een zwembad of wellness, jouw hotelkamer wordt elke dag netjes opgeruimd en er is een receptie die je kan helpen bij vragen. Zoek je een bijzonder logeeradres? Plaats dan een reservering bij een sfeervolle Bed and Breakfast in Circello. Doorgaans sfeervolle verblijven op de mooiste vakantiebestemmingen in Italië. Tip: bekijk ook eens overnachtingsplekken in Ciorlano, Cimitile & Cicerale.

Toonaangevende boekingssites voor vakantiehuisje

  1. Booking.com Circello: het grootste aanbod hotelkamers en vakantiehuisjes.
  2. Airbnb: duidelijke voorwaarden en ondersteuning bij het boekingsproces.
  3. Interhome: vakantiehuizen specialist sinds 1965.
  4. Belvilla: altijd mooie en betaalbare huurhuisjes voor gezinnen of groepen.
  5. Natuurhuisje: draag bij aan het behoud van de natuur.
  6. Expedia pakketreis: jouw hele vakantie incl. vlucht, hotel en huurauto op 1 plek boeken.
  7. Trivago: op 1 plek alle hotels en boekingssites vergelijken.

Zoek vakantieparken in de buurt van Circello

In alle rust vakantie vieren? Een eigen woning op een vakantiepark in Circello is een absolute aanrader. Er zijn veel leuke activiteiten in de omgeving, voor de kids is er vaak animatie en een zwembad en de vakantiehuisjes bieden alles wat je nodig hebt. De recreatieparken hebben huisjes op de prachtigste plekken. In het volgende gedeelte delen we vaak gekozen liggingen voor jouw bungalow.

  • Huisjes in de bossen: ’s ochtends wakker worden met het gefluit van de vogels.
  • Aan het water: zwemmen, vissen, kanoën of varen aan een rivier of meer.
  • Aan het strand / de kust: een klein huisje of grote villa strak langs de zee.
  • In de bergen: een accommodatie in de heuvels is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie.
  • In de stad & centrum: geniet van de bruisende stad met het gezellige centrum.

vakantiehuisjes-circello-campanie-vergelijken

Bekijk en vergelijk accommodaties

De term vakantieverblijf – zoals we die vaak hanteren – is niet eenduidig uit te leggen. Er zijn veel soorten verblijven waar je een bijzondere vakantie kunt beleven. Van een volledig ingerichte bungalow voor een welverdiende vakantie met een relatie tot een ruim opgezet groepshuis voor een vriendenweekend. Elk soort huisje heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen. In het gedeelte hieronder check je veel gekozen huuraccommodaties in Circello.

  • Appartement: een luxe accommodatie met eigen keuken en faciliteiten.
  • Bungalow: vaak een vierkant huisje met slechts 1 verdieping.
  • Tiny house: voor de bewuste vakantieganger die houdt van rust en privacy.
  • Stacaravan: probeer laagdrempelig het kampeerleven uit met een huurcaravan.
  • Luxe cottage: een huisje met premium keukenapparatuur, wellness-badkamer en ruime slaapkamers.
  • Chalet: een luxe variant op een stacaravan met hoogwaardige isolatie.
  • Groepsaccommodatie: grote accommodaties met ruime keuken, woonkamer en meerdere badkamers.
  • Vakantieboerderij: een verblijf met veel kamers en ruimte rondom de woning.

Kies het bungalow facilitair niveau (budget, normaal, premium)

Het bespreken van het mooiste vakantiehuisje in Circello kan soms behoorlijk wat tijd kosten. Het actuele aanbod kan dagelijks wijzigen en elke overnachtingsaccommodatie heeft wel iets interessants. Tip van onze reisspecialist: stel vooraf altijd een duidelijk zoekprofiel op. Hecht je belang aan een grote tuin, kindvriendelijk ingerichte ruimtes of wil je veel wellness faciliteiten zoals sauna, hottub of jacuzzi? Door keuzes te maken voor specifieke faciliteiten vind je verrassend snel de mooiste huurhuisjes. Check ook de pagina over Wintersport.

  • Vakantiehuisje met zwembad: urenlang plezier in jouw eigen zwembad.
  • Met jacuzzi: je komt helemaal tot rust in jouw eigen hottub of bubbelbad.
  • Met sauna: ervaar het gemak van een heerlijke ontspannende wellness-cottage.
  • Kindvriendelijk / gezinnen: een mooie grote omheinde tuin inclusief trampoline en eventueel speeltuin/speeltoestellen.
  • Senioren / ouderen: aangepast toilet, brede doorgang of ligt voor invaliden / gehandicapten.
  • Met openhaard / BBQ: kies voor sfeer verhogende voorzieningen zoals een houtkachel of barbecue (kamado).
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: voldoende ruimte om je eigen bootjes aan te leggen.
  • Draadloos internet (WiFi): er zijn veel multimedia voorzieningen aanwezig zoals radio / TV / soundbar.

Vind betaalbare Italiaanse huisjes in Circello

Kies jouw reisperiode en reserveer jouw droomhuisje met korting

Check actuele vakantie aanbiedingen Circello in april 2024

Tegen de laagste prijs boeken? Aan de hand van de wekelijkse aanbiedingen vind je altijd heel voordelig een lang weekend of week in jouw favoriete huisje. Spontaan zin om even weg te gaan? Speur dan naar de diverse last minute acties. De meeste platforms bieden ook een speciale vroegboekkorting wanneer je tijdig jouw boeking doorgeeft. Hieronder geven we een toelichting op de meest aantrekkelijke deals en acties voor het goedkoopste vakantiehuis in Circello.

  • Last minute: de scherpste prijs wanneer je kort voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting: in het voorseizoen je vakantie boeken voor de zomer.
  • Familievoordeel: een extra voordelig weekendje weg met kleine kinderen (gezinskorting).
  • 55+ seniorenkorting: vakantieparken hebben vaak speciale 50 plus voordeel acties.
  • Online kortingscodes: zoek voor het boeken naar een actiecode voor extra voordeel.

Info en voordelen van particulier vakantiehuis in Circello

Hoe je ook goedkoper op vakantie kunt is het reserveren van een particuliere vakantiewoning in Circello. Zo’n prive vakantiehuis is een accommodatie die rechtstreeks wordt verhuurd door een particulier. Doorgaans bevindt de accommodatie zich niet op een bungalowpark maar op bijzondere plekken met lekker veel ruimte. Particuliere huisjes laten je direct thuis voelen en zijn erg goed toegankelijk. In sommige situaties is de verhuurder woonachtig in de directe omgeving. De uitbater kan jouw ondersteuning bieden bij leuke dingen die je kunt doen en heeft connecties bij lokale restaurants en cafeetjes. Privé vakantieappartementen zijn ruim aanwezig via verhuurorganisaties als Airbnb, Micazu, Belvilla, Novasol, Hometogo, Natuurhuisje.nl.

Een groepsaccommodatie voor iedere groepssamenstelling

Een vakantieresort reserveren is beschikbaar voor kleine samenstellingen en uitgebreide groepen. Nieuwe vakantiehuisjes voor een paar dagen weg met jouw vriend/vriendin of een grote Italiaanse groepsaccommodatie voor een familiereünie of vriendenweekend? Voor ieder reisgezelschap is er een passende vakantieaccommodatie. In het stukje hieronder delen wij de verschillende groepsverblijven.

  • 2 personen: voor volwassenen met een kind (baby/peuter).
  • 4 personen: desgewenst kan er een rokershuisje worden geboekt (roken toegestaan).
  • 6 personen: optioneel met fietsen / e-bikes bijhuren voor een fietsvakantie.
  • 8 personen: mooi aanbod met ruimte om het huisjes (soms met parkeerplaats met laadpaal).
  • 10 personen: groot vakantiehuisje met uitgebreide sanitaire voorzieningen (badkamers en toiletten).
  • 12 personen: perfect voor een familieweekend met genoeg slaapkamers en eventueel met airco en wasmachine.
  • 14 personen: veelzijdige keuken met o.a. koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, diepvries.
  • 16 personen: met centrale woonkamer met sfeerverlichting, televisie, stoelen, opbergruimte, centrale verwarming, eettafel.
  • 20+ personen: een heerlijke grote vakantievilla met genoeg slaapkamers en privézwembad.

Bekijk het weerbericht voor Circello (april 2024)

Circello, en de gehele provincie Campanië (Italië) heeft een gunstig klimaat. Met name de zomervakantie is een uitstekende vakantieperiode. Wil je meer weten over de actuele weersvoorspellingen voor de komende dagen? In de weer tabel vind je het weer van dinsdag 30 april 2024.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: tips over het huren van natuurhuisjes

Wat betaal ik voor een vakantiehuisje huren in Circello?

Een normaal vakantiehuisje bij Circello kost tegenwoordig zo’n €145,00 per 24-uur. Voor een weekend (3 nachten) zul je qua prijs rekening moeten houden met +/- €435,00. Als je een hele week gaat is € 1015,00 een gemiddeld prijskaartje. De prijzen van de huisjes zijn vaak een stuk minder gunstig als je kiest voor populaire reisperiodes als de welbekende schoolvakanties zoals kerstvakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie, zomervakantie en Nederlandse feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstdagen, Hemelvaart, Goede Vrijdag, Paasdagen en Goede Vrijdag, Oud & Nieuw.

Welke uitstapjes en activiteiten zijn er?

De plek rondom Campanië in Italië heeft veel te bieden. Dagelijks bezoeken veel toeristen de geweldige veelzijdige plekken waar je perfect kunt wandelen of fietsen. Nabij deze locatie kun je een bezoek brengen aan winkels, outlets en eetgelegenheden. Ben je actief ingesteld? Er zijn ook mogelijkheden rondom hardlopen en tevens mountainbiken.

Wat zijn redenen om voor een vakantiepark te kiezen?

Een groot deel van de Nederlanders willen graag verblijven op een recreatiepark. De verschillende Italiaanse bungalowparken creëren de mogelijkheid voor een onbezorgde vakantie. Heel veel dingen worden voor je geregeld. Daarbij is het ook een aangename omgeving voor elke vakantieganger. In het hoogseizoen organiseren ze allerlei dingen voor de kids. Ook een zwembad en speeltuin zijn aanwezig. De huisjesparken hebben een ligging op mooie goed onderhouden plaatsjes.

Kan ik specifiek filteren op een vakantiehuisje met huisdier in Circello?

Ja, er zijn flink wat vakantiehuizen met hond toegestaan in Circello en de omliggende regio. In de gewilde huisdiervriendelijke accommodaties zijn vaak 1, 2 of soms 3 huisdieren geoorloofd. Je dient dit bij boeken direct aan te geven. Voor jouw kat of hond wordt er een kleine toeslag berekend per boeking. Noemenswaardig: campings en hotels vernieuwen regelmatig het beleid voor gasten die hun hond meenemen. Bekijk voor het boeken wat de regels zijn.

Zijn er wellness huisjes beschikbaar?

Door het huren van een Italiaans wellness vakantiehuis geniet je van comfort, luxe en privacy. Deze exclusieve accommodaties bieden erg veel luxe en gemak: wat dacht je van een privé zwembad en heerlijk ontspannen met een hottub, spa, jacuzzi, sauna, whirlpool, sunshower. Deze luxe premium accommodaties zijn gelegen op de meest bijzondere plaatsjes in een groene omgeving en staan garant voor veel privacy. Zo’n bijzondere wellness villa in Circello is reeds te huren vanaf €188,5 per nacht.

Plaats een reactie