belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Dubá

Met de hele familie naar het leukste vakantiehuisje in Dubá? Een woning huren zorgt voor een onbezorgde vakantie: het geeft een huiselijke sfeer, je hebt voldoende ruimte voor familie en vrienden, er is lekker veel privacy en ze staan vaak op de mooiste stekjes. Op zoek naar een mooie Tsjechische accommodatie voor een weekend met je gezin of tevens een 10-persoons groepsaccommodatie voor een leuke tijd met de familie? Via zoekvakantiehuisje.nl vind je de leukste huisjes op natuurrijke locaties!

  • Dubá is gelegen in het mooie Liberec in Tsjechië.
  • Een vakantiewoning huren in de omgeving van Dubá biedt jou ontspanning en genot.
  • Een heerlijke plek als je houdt van wandelen en fietsen. Rondom deze plek kan je ook genieten van activiteiten als bowlen en golfen.
  • Kindvriendelijke huisjes zijn ideaal voor jonge ouders met o.a. een kinderstoel, ledikant en een royaal terras/tuin met omheining.
  • Een toffe bungalow kan men al reserveren voor €37,7 per dag.
PlaatsDubá
RegioLiberec
LandTsjechië
Latitude50.54034000
Longitude14.54023000
Afstand vanaf Utrecht678 km
Gemiddelde prijzen overnachting€50,90
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Dubá boeken

In de buurt van Liberec bieden verhuurorganisaties allerlei soorten vakantiehuizen Bekende types zijn chalets, glamping tenten, tiny houses, stacaravans, vakantieboerderijen, cottages. Van goedkope huurwoningen voor een lang weekendje tot vernieuwde en luxe vakantieaccommodaties inclusief privé sauna en hottub. Heb je bijzondere wensen zoals een kindvriendelijk huis of een vakantiehuis met hond huren in Dubá? Dankzij de verschillende filtermogelijkheden achterhaal je verrassend eenvoudig het ideale natuurhuisje. In de onderstaande how-to leggen we je in 5 stappen uit hoe je snel een boeking af kan ronden.

Goedkoop vakantiehuisje reserveren in Dubá en omgeving

  1. Kies boekingssite

    Kies eerst via welk platform je gaat boeken. Zo kun je kiezen voor Tsjechische huisjesparken en luxe campings. Maar je kunt ook kiezen voor een online platform met exclusief particuliere huisjes. Geschikte boekingssites zijn Natuurhuisje en Hometogo.

  2. Selecteer aantal reizigers en data

    Kies de reisperiode: Zowel aankomstdag en het aantal dagen dat je wilt blijven. Vul ook in met hoeveel mensen je op vakantie wil. Geef door hoeveel volwassenen meegaan, en selecteer het aantal kinderen en baby’s. Kies ook het aantal huisdieren als je met de hond op vakantie wil.

  3. Specificeer zoekopdracht

    Gebruik de getoonde filters om meer duidelijkheid te krijgen over de mooiste huisjes. Noemenswaardige aspecten zijn o.a. de grootte en of het aantal slaapkamers genoeg is. Je kunt tevens heel bewust kiezen voor eigenschappen zoals zwembad, BBQ, parkeerplaats, wifi, vaatwasser, afwasmachine. Informeer ook naar de afstand tot het centrum.

  4. Vakantieverblijven met elkaar vergelijken

    Bekijk de beschikbare vakantiewoningen in Dubá en bekijk de prijs per nacht, ligging (in een bos of aan het water) en voorzieningen. Check de foto’s om alvast een beeld van de accommodatie te krijgen. Bekijk ook altijd even de reviews van mensen die hier eerder geweest zijn.

  5. Reservering definitief maken

    Controleer de gekozen accommodatie en reisdata en maak de reservering definitief. Registreer een nieuw account, vul je gegevens in en kies eventueel voor een reisverzekering of annuleringsverzekering. Bij de meeste boekingssites kan je betalen via een bankoverschrijving, iDeal, Creditcard of Paypal. In sommige gevallen is een aanbetaling noodzakelijk.

Reserveer online hotels en B&B’s

Wil je overnachten in stijl? Dan is het soms aan te raden om te zoeken naar een hotelovernachting in Dubá. Een hotel heeft heel veel te bieden: ontbijt is inbegrepen, je kunt er vaak ook wat drinken of dineren, de kamer wordt netjes opgeruimd en de medewerkers zijn vaak goed getraind. Wil je ergens logeren met een persoonlijk gevoel? Slaap dan eens in een unieke Bed and Breakfast in Dubá. Dat betreffen landelijke huizen op bekende vakantiebestemmingen in Tsjechië. Op dit platform vind je ook vakantiehuisjes in Doksy, Desná en Cvikov.

Aantrekkelijke boekingssites voor huisjes en bungalows

  1. Booking.com Dubá: de grootste site voor het vinden van hotelkamers.
  2. Airbnb: een speciale website voor verhuur van privé woningen.
  3. Interhome: eigen kwaliteits gecontroleerde schoonmaak voor een prettig verblijf.
  4. Belvilla: gigantisch aanbod aan exclusieve wellness huisjes in Europa.
  5. Natuurhuisje: kom tot rust in een bijzondere accommodatie in de natuur.
  6. Expedia pakketreis: jouw adres voor vakantiehuizen, autohuur en vluchten.
  7. Trivago: gratis vergelijken van verhuurprijzen via diverse verhuurplatformen.

Leuke vakantieparken in de buurt van Dubá

Zoek jij naar een vakantiebestemming met veel activiteiten? Een verblijf op een vakantiepark in Dubá is voor veel Nederlanders de ultieme vorm van vakantie. Elke ochtend geniet je van verse broodjes, er is een animatieclub, zwembad en speeltuin en de overnachtingsaccommodaties zijn vaak erg mooi ingericht. De recreatieparken vind je terug op prachtige gebieden. Onderstaand doorzoek je vaak gekozen liggingen voor jouw accommodatie.

  • Huisjes in de bossen: een authentieke blokhut met open haard in het bos.
  • Aan het water: ga lekker recreëren aan een rivier of meertje in de buurt.
  • Aan het strand / de kust: ideaal voor een duik in de zee of watersporten.
  • In de bergen: de heuvels bieden een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen.
  • In de stad & centrum: geniet van de drukte van het stedelijk gebied.

vakantiehuisjes-duba-liberec-vergelijken

Vind jouw ideale accommodatie

Het woord vakantieverblijf wordt in allerlei contexten gebruikt. Via internet boek je verschillende soorten verblijven waar je heerlijk de nacht kunt doorbrengen. Van authentieke bungalows voor een paar dagen erop uit met je metgezel tot een vakantiewoning met veel kamers voor het jaarlijkse familieweekend. Elke overnachtingsplek heeft zo zijn pluspunten en minpunten. In de onderstaande opsomming vergelijk jezelf populaire huuraccommodaties in Dubá.

  • Appartement: een luxe accommodatie met eigen keuken en faciliteiten.
  • Bungalow: een complete accommodatie voor het hele gezin (kindvriendelijk).
  • Tiny house: een mini-huisje huren op een landelijke plek voor elke budget.
  • Stacaravan: een mooie vrijstaande caravan met eigen terras.
  • Luxe cottage: een soort blokhut met veel luxe voorzieningen.
  • Chalet: meestal een houten huisje met uitstekende isolatiewaarden.
  • Groepsaccommodatie: vakantiehuizen die ruimte bieden voor groepen tot wel 50 personen.
  • Vakantieboerderij: verblijf op een landelijk gelegen locatie met veel ruimte rondom het huis.

Filteren op bungalow voorzieningen en faciliteiten

Het zoeken van het mooiste vakantiehuisje in Dubá kan soms behoorlijk wat tijd kosten. Je kunt kiezen uit ontzettend veel aanbod en elk huisje onderscheid zich op bepaalde gebieden. Onze tip: bepaal allereerst welke aspecten jij van belang vindt. Zoek jij veel privacy, een kindvriendelijke plek of misschien wellness voorzieningen zoals een sauna? Door te kijken naar belangrijke voorzieningen vind je verrassend snel de mooiste huurhuisjes. Of lees eerst meer informatie over Tiny House.

  • Vakantiehuisje met zwembad: een lekker groot eigen zwembad strak naast jouw huisje.
  • Met jacuzzi: ontspan in je eigen bubbelbad / hottub (binnen of buiten).
  • Met sauna: trakteer jezelf op een weekendje wellness met een heerlijke sauna.
  • Kindvriendelijk / gezinnen: een groot terras of omheinde tuin, speeltuin met trampoline.
  • Senioren / ouderen: chalets die speciaal zijn gebouwd voor invaliden / gehandicapten.
  • Met openhaard / BBQ: maak het extra gezellig met een kachel / kamado-barbecue.
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: vissen, varen en recreëren met een eigen boot.
  • Draadloos internet (WiFi): er zijn veel multimedia voorzieningen aanwezig zoals radio / TV / soundbar.

Bekijk voordelige Tsjechische huisjes in Dubá

Kies aantal nachten en boek met extra korting

Boek de beste vakantie aanbiedingen Dubá voor april 2024

Wil je goedkoop een huisje reserveren? Aan de hand van de geldige aanbiedingen reserveer je tegen de laagste prijs een weekendje weg of midweek/week vakantie. Ga je er spontaan op uit? Kies dan voor een van de last-minute deals. Sommige boekingssites stunten met een hoge vroegboekkorting op het moment dat je vroeg in het seizoen reserveert. In het blokje hieronder verstrekken we de tofste aanbiedingen en acties voor het goedkoopste vakantiehuis in Dubá.

  • Last minute: verrassend goedkope huisjes als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting: in het voorseizoen je vakantie boeken voor de zomer.
  • Familievoordeel: aantrekkelijke gezinskorting voor reisgezelschappen met kinderen.
  • 55+ seniorenkorting: er kan soms worden gekozen voor 50 plus voordeel (opa’s en oma’s).
  • Online kortingscodes: zoek online naar actiecodes en boek met speciale voorwaarden.

Pluspunten van een particulier vakantiehuis in Dubá

Een andere manier om te besparen is het verblijven in een particuliere vakantiewoning in Dubá. Het prive vakantiehuis is een huisje dat eigendom is van een particulier. Daarbij staat het niet op een groot park maar op rustige en groene locaties met veel ruimte. Particuliere huisjes geven een huiselijke sfeer en zijn uitgerust met veel faciliteiten en ruimte om de woning. Af en toe leeft de eigenaar ook op het terrein. De verhuurder kan je adviseren over dagjes uit en kent de beste restaurants. Privé vakantieappartementen kun je boeken bij websites als Belvilla, Micazu, Natuurhuisje.nl, Novasol, Hometogo, Interhome.

Groepsaccommodaties voor kleine en grote groepen

Een vakantieresort reserveren is beschikbaar voor kleine samenstellingen en uitgebreide groepen. Exclusieve cottages voor een paar dagen weg met jouw vriend/vriendin of een grote Tsjechische groepsaccommodatie voor en vrienden/vriendinnenweekend of familieuitje? Vakantieaccommodaties hebben elk hun voordelen en nadelen. In het onderstaande stukje vergelijk je de verschillende groepsverblijven.

  • 2 personen: de tofste accommodaties voor twee personen met baby.
  • 4 personen: indien gewenst filteren op huisjes roken toegestaan.
  • 6 personen: verken de omgeving met een fiets / e-bike voor een fietsvakantie.
  • 8 personen: luxe bungalow met standaard een privé parkeerplaats (soms met laadpaal).
  • 10 personen: een royaal groot vakantiehuisje met voldoende badkamers voor alle gasten.
  • 12 personen: ruim opgezet met voldoende slaapkamers en handige aanvullingen zoals airco of wasmachine.
  • 14 personen: veelzijdige keuken met o.a. koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, koelkast, diepvries, oven.
  • 16 personen: een luxe uitgevoerde woonkamer met bankstel, centrale verwarming, opbergruimte, stoelen, sfeerverlichting, televisie.
  • 20+ personen: boek een vakantievilla met privé zwembad voor ultiem plezier.

Ontdek het weerbericht voor Dubá (april 2024)

Dubá en het gebied daaromheen Liberec (Tsjechië) heeft een prettig klimaat. Specifiek de zomervakantie (juli en augustus) is erg geliefd. Nieuwsgierig naar de weersvoorspellingen voor de komende dagen? In de onderstaande tabel tref je het weerbericht voor de komende 7 dagen (dinsdag 30 april 2024).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Vraag en antwoord selectie m.b.t. natuurhuisjes huren

Hoe duur is een vakantiehuisje huren in Dubá?

Een standaard vakantiehuisje bij Dubá kost tegenwoordig zo’n €50,90 voor 1 nacht. Voor een weekend betaal je circa €152,70. Een week op vakantie? Dan is € 356,30 een gemiddeld totaalbedrag. De verhuurprijzen liggen over het algemeen hoger als je op vakantie wil tijdens populaire schoolvakanties zoals kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, meivakantie en Nederlandse feestdagen zoals Goede Vrijdag, Hemelvaart, Paasdagen en Goede Vrijdag, Oud & Nieuw, Sinterklaas, Pinksterweekend.

Wat is er allemaal te doen?

De plek nabij Liberec in Tsjechië biedt jou heel veel excursies en uitstapjes. Maandelijks komen toeristen naar de prachtige veelzijdige omgeving waar je kunt genieten van wandeltochten en fietsroutes. In en rondom deze plek zijn er voldoende winkelcentra en gezellige restaurants. Liever sportief bezig zijn? Voor de sportieveling zijn er ook activiteiten als kanoën en uiteraard mountainbiken.

Wanneer is het boeken van een vakantiepark slim?

Sommige Nederlanders vertoeven het liefst een weekje op een luxe camping of huisjespark. De diverse Tsjechische bungalowparken zorgen voor een vakantie zonder zorgen. Heel veel dingen worden voor je geregeld. Daarbij kun je rekenen op een huiselijke omgeving voor elke vakantieganger. Tijdens het hoogseizoen vinden er leuke activiteiten plaats. Faciliteiten zoals een zwembad en (indoor) speeltuin zullen ook niet ontbreken. De huisjesparken zijn gelegen op aantrekkelijke afgelegen locaties.

Hoe zoek ik naar een vakantiehuisje met huisdier in Dubá?

Ja, er zijn diverse vakantiehuizen met hond toegestaan in Dubá en omliggende plekken. In de gewilde huisdiervriendelijke accommodaties kan je 1 of 2 dieren (hond of kat) meenemen. Je dient dit bij boeken direct aan te geven. Voor elke hond, kat of ander dier geldt er een extra toeslag per verblijf. Advies: glampings en verhuurorganisaties kunnen aanvullende voorwaarden stellen voor huisdierbezitters. Bekijk voor het boeken wat de regels zijn.

Hoe kan ik genieten in een wellness huisje?

Door het huren van een Tsjechisch wellness vakantiehuis kun je lichamelijk en geestelijk ontspannen. Deze luxe woningen geven net wat meer comfort dan een regulier huisje: wat dacht je van een privé zwembad en genieten van een sauna, hottub, massagesalon, whirlpool, sunshower, jacuzzi. Deze bijzondere premium overnachtingsplekken liggen meestal op de allermooiste hotspots in natuurrijke gebieden en staan ver af van andere huisjes wat zorgt voor veel privacy. Deze wellness villa in Dubá is al te huur voor €64,1 voor een dag.

Plaats een reactie