belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Thatcham

Zoek je specifiek naar een vakantiehuisje in Thatcham? Een chalet reserveren biedt veel pluspunten: de overnachtingsplekken zijn volledig ingericht, je hebt veel faciliteiten, er is meer dan genoeg privacy en ze staan vaak op geweldige locaties. Wil je specifiek een heerlijke Engelse accommodatie voor een familieweekend of misschien een uitgebreide groepsaccommodatie voor een leuke tijd met de familie? Op deze huisjes-vergelijker bieden we de leukste huisjes op de mooiste groene plekken!

  • Thatcham is een mooie plaats in het mooie Engeland in Groot Brittannië.
  • Een vakantiewoning huren in de omgeving van Thatcham maakt dat je kunt rekenen op tijd om bij te komen en veel plezier.
  • in de buurt vind je de mooiste wandel- en fietstochten. In deze streek heb je ook allerlei activiteiten zoals skeeleren en midgetgolfen.
  • Kindvriendelijke huisjes bieden diverse extra voorzieningen zoals een kinderstoel, box en een terras / tuin met omheining.
  • Een vakantiebungalow is al vast te zetten vanaf €78,5 per nachtje weg.
PlaatsThatcham
RegioEngeland
LandGroot Brittannië
Latitude51.40366000
Longitude-1.26049000
Afstand vanaf Utrecht447 km
Gemiddelde kosten voor 1 dag€100,70
Booking.com

Goedkoop vakantiehuis Thatcham boeken

Rondom Engeland is er een ruim aanbod van mooie vakantiehuizen. Je hebt hier o.a. chalets, bungalows, cottages, stacaravans, tiny houses, glamping tenten. Van voordelige huisjes voor een romantisch weekend tot wellness vakantieaccommodaties met een eigen zwembad of sauna. Wil jij verblijven in een kindvriendelijk huurhuisje of een vakantiehuis met hond huren in Thatcham? Via de beschikbare filters check je eenvoudig en snel een natuurhuisje voor een onvergetelijke tijd. In het stappenplan hieronder leggen we precies uit waar je rekening mee moet houden.

Voordelig vakantiehuisje reserveren in Thatcham en omgeving

  1. Vergelijk verhuurorganisaties

    Bepaal eerst via welk platform je gaat boeken. Je kunt vaak wel terecht bij Engelse vakantieparken of campings. Er is ook altijd ruim aanbod op toegespitste platformen met fraaie particuliere huisjes. Boekingssites met een groot aanbod zijn Hotels.com en Casamundo.

  2. Selecteer verblijfsperiode en aantal personen

    Bepaal wanneer je wilt aankomen en het aantal dagen dat je wilt blijven. Daarbij vul je ook het aantal reizigers in. Je kiest het aantal volwassenen (18 plus), en doe dat tevens voor kinderen van 0-18 jaar. Vul ook het aantal huisdieren in en beperk de resultaten tot enkel hondvriendelijke huisjes.

  3. Huisjes filteren

    Je kunt de resultaten nu filteren voor inzicht in de beste huurhuisjes. Waar je in ieder geval naar moet kijken zijn de omvang van het huisje en hoeveel badkamers/slaapkamers er aanwezig zijn. Veel luxe woningen beschikken over voorzieningen zoals vaatwasser, BBQ, open haard, zwembad, afwasmachine, wifi. Check ook altijd de centrale ligging, toegankelijkheid en service.

  4. Alle vakantieverblijven vergelijken

    Bekijk de beschikbare vakantiewoningen in Thatcham en vergelijk op de tarieven, ligging (afstand tot centrum) en het type accommodatie. Bekijk de foto’s van de verhuurder om een realistisch beeld te vormen. Neem ook de recente beoordelingen door Nederlanders die het huisje al eens geboekt hebben.

  5. Huurovereenkomst en betaalgegevens

    Bekijk alle gegevens die je hebt verstrekt en start met het laatste deel van de boeking. Voer de gegevens van jou als hoofdboeker in en sluit eventueel een annuleringsverzekering & reisverzekering. Het verschuldigde totaalbedrag kan worden overgemaakt via iDeal, Paypal, Creditcard of bankoverschrijving. Soms moet je vooraf al een aanbetaling doen.

Bekijk lokale hotels en B&B’s

Wil je dagelijks een opgemaakt bed? Dan kan je wellicht beter kiezen voor een hotelovernachting in Thatcham. Een hotel biedt een uitstekend comfortniveau: het ontbijtbuffet is vaak erg uitgebreid, je kunt er ook dineren, je krijgt elke dag schone handdoeken en de receptie staat dag en nacht voor je klaar. Zoek je iets kleins en persoonlijks? Boek dan een gastvrije Bed and Breakfast in Thatcham. Doorgaans kleinschalige woningen op toeristische vakantiebestemmingen in Groot Brittannië. Tip: bekijk ook eens overnachtingsplekken in Thames Ditton, Thame & Teynham.

De meest populaire boekingssites voor vakantiehuisje

  1. Booking.com Thatcham: zoek eenvoudig naar hotels (en vluchten + huurauto).
  2. Airbnb: een uniek aanbod aan (privé) huurhuisjes.
  3. Interhome: altijd voldoende vrijheid, privacy en ruimte in het vakantiehuis.
  4. Belvilla: last-minute aanbiedingen met extra gratis overnachtingen.
  5. Natuurhuisje: altijd genieten van een rustige omgeving in de bossen, bergen of aan de kust.
  6. Expedia pakketreis: de one-stop-reiswebsite voor jouw droomvakantie.
  7. Trivago: de beste deals van je favoriete boekingssites.

Zoek vakantieparken in de buurt van Thatcham

In alle rust vakantie vieren? Een verblijf op een vakantiepark in Thatcham biedt onzettend veel comfort en gemak. Er zijn ontzettend veel faciliteiten, er zijn volop activiteiten voor kinderen en de overnachtingsplekken zijn 100% compleet en voldoen aan al je wensen. De recreatieparken bieden plek op geweldige locaties. Hieronder onderzoek je de meest geliefde plekjes voor jouw overnachtingsaccommodatie.

  • Huisjes in de bossen: vakantie vieren in een mooi groen bos.
  • Aan het water: een toffe accommodatie aan een riviertje of meer.
  • Aan het strand / de kust: gezellig met de hele familie verblijven aan zee.
  • In de bergen: een accommodatie in de heuvels is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie.
  • In de stad & centrum: ideaal voor een vriendenweekend met alle horeca op loopafstand.

vakantiehuisjes-thatcham-engeland-vergelijken

De meest voorkomende accommodaties

Het woord vakantieverblijf is niet eenduidig uit te leggen. Je vindt online tal van soorten huisjes waar je prima kunt slapen. Van een volledig ingerichte bungalow voor een paar dagen erop uit met je metgezel tot een huis met veel ruimte voor het jaarlijkse familieweekend. Elke overnachtingsplek heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen. In de opsomming hieronder tonen wij de populairste huuraccommodaties in Thatcham.

  • Appartement: alle faciliteiten zijn aanwezig voor een onbezorgde vakantie.
  • Bungalow: een compleet ingericht huis met woonkamer, slaapkamers en sanitair.
  • Tiny house: een relatief nieuwe verblijfsvorm die van alle gemakken is voorzien.
  • Stacaravan: probeer laagdrempelig het kampeerleven uit met een huurcaravan.
  • Luxe cottage: een premium cottage heeft veel vloeroppervlak, een exclusieve badkamer en aanvullende service.
  • Chalet: garantie voor comfort, ontspanning en gezelligheid.
  • Groepsaccommodatie: zeer geschikt voor grote groepen door de ruime woonvertrekken en vele slaapkamers.
  • Vakantieboerderij: een prima alternatief voor een vakantiepark of natuurhuisje.

Filteren op bungalow voorzieningen en faciliteiten

Het achterhalen van het mooiste vakantiehuisje in Thatcham kan best even lastig zijn. Het aanbod is groot en elke verblijfsaccommodatie heeft zo z’n voor- en nadelen. Onze tip: ga eerst na waar voor jou een vakantie aan moet voldoen. Heb jij een voorkeur voor een grote tuin, een kindvriendelijk park met animatie of misschien wellness voorzieningen zoals een sauna? Als jij je voorkeuren doorgeeft voor bepaalde voorzieningen vind je in een handomdraai een geschikte huuraccommodatie. Op deze website lees je ook meer over Stacaravan.

  • Vakantiehuisje met zwembad: op elk moment van de dag een duik in jouw eigen zwembad.
  • Met jacuzzi: lekker romantisch genieten van een hottub of bubbelbad.
  • Met sauna: elke dag een wellness ervaring met je privé-sauna.
  • Kindvriendelijk / gezinnen: zoek naar parken met veilige omheinde speeltuinen inclusief trampoline.
  • Senioren / ouderen: aangepast toilet, brede doorgang of ligt voor invaliden / gehandicapten.
  • Met openhaard / BBQ: perfecte huisjes voor vriendengroepen met barbecue (Kamado) en houtkachel.
  • Veranda / aanlegsteiger / vissteiger: vissen, varen en recreëren met een eigen boot.
  • Draadloos internet (WiFi): volop plezier voor jong en oud met een luxe Smart TV.

Vergelijk interessante Engelse huisjes in Thatcham

Kies aantal nachten en boek met extra korting

Aantrekkelijke vakantie aanbiedingen Thatcham van april 2024

Wil je boeken voor gunstige tarieven? Met behulp van de geldige aanbiedingen boek je verrassend goedkoop een onvergetelijk weekendje of midweek weg. Ben jij een spontane boeker? Kies dan voor de diverse last minute acties. Een groot deel van de boekingssites verstrekken een extra vroegboekkorting al je reis pas over enkele maanden plaatsvindt. In het onderstaande overzicht delen we de tofste acties en bespaardeals voor het goedkoopste vakantiehuis in Thatcham.

  • Last minute: wanneer je spontaan zin hebt in een weekend of weekje weg.
  • Vroegboekkorting: extra voordeel wanneer je jouw huisje voor de zomer tijdig vastlegt.
  • Familievoordeel: extra gezinskorting voor familie met kinderen.
  • 55+ seniorenkorting: veel parken bieden 50 plus voordeel voor ouderen en senioren.
  • Online kortingscodes: vul bij het boeken een actiecode in voor extra voordeel.

Boekingstips voor een particulier vakantiehuis in Thatcham

Een andere suggestie om te besparen is het boeken van een particuliere vakantiewoning in Thatcham. Een prive vakantiehuis is een huisje dat eigendom is van een particulier. In veel gevallen zijn deze woningen niet gelegen op parken met op privé gebied (rustig, afgelegen, toegankelijk). Particuliere huisjes geven een huiselijke sfeer en bieden veel privacy. Daarbij leeft de eigenaar ook op het terrein. De verhuurorganisatie kan tips geven voor activiteiten en heeft een netwerk in buurt qua horeca. Privé vakantieappartementen kun je bespreken via platformen zoals Hometogo, Natuurhuisje.nl, Micazu, Novasol, Airbnb, Interhome.

Een groepsaccommodatie voor iedere groepssamenstelling

Een mooi vakantieresort reserveren kan voor kleine en grote groepen. Exclusieve cottages voor jouw gezinnetje of een compleet uitgeruste Engelse groepsaccommodatie voor het jaarlijkse familieuitje? Grote groepen hebben heel andere eisen voor een vakantieaccommodatie. Hieronder bekijk je in het kort de groepsverblijven waar je doorgaans uit kunt kiezen.

  • 2 personen: gemakkelijk en veilige keuze voor vakantie met twee personen en baby.
  • 4 personen: ideaal voor mensen die zoeken naar label ‘roken toegestaan’.
  • 6 personen: cottages met voldoende ruimte voor fietsen (fietsvakantie).
  • 8 personen: royale accommodatie met ruime tuin en prive parkeerplaats (evt. met laadpaal).
  • 10 personen: soms heb je in een groot vakantiehuisje per slaapkamer ook 1 badkamer.
  • 12 personen: 4 tot 6 slaapkamers en speelkamer, airco, wasmachine, etc.
  • 14 personen: ingerichte keuken met o.a. diepvries, koffiezetapparaat, oven, vaatwasser, magnetron, waterkoker.
  • 16 personen: schone woonkamer met sfeerverlichting, bankstel, stoelen, opbergruimte, eettafel, televisie.
  • 20+ personen: een vakantievilla inclusief privé zwembad staat garant voor een onvergetelijk weekendje weg.

7-daagse weerbericht voor Thatcham (april 2024)

Thatcham, en ook zeker het gebied rondom Engeland (Groot Brittannië) heeft een gunstig klimaat. Specifiek de zomervakantie (juli en augustus) is een periode dat je hier heerlijk kunt vertoeven. Vertrek jij binnenkort en wil je de actuele weersverwachtingen voor vandaag en deze week? In de tabel hieronder verstrekken we de weersverwachtingen voor dinsdag 30 april 2024.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: Wat komt er kijken bij natuurhuisjes huren?

Hoeveel betaal ik voor een vakantiehuisje huren in Thatcham?

Een instap-vakantiehuisje bij Thatcham kost in 2024 zo’n €100,70 per 24-uur. Wanneer je een weekend verblijft moet je rekenen op zo’n €302,10. Voor een weekje weg is € 704,90 een heel redelijke prijs. De totale uitgaven zijn het hoogste in vakantieperiodes zoals de algemeen geldende schoolvakanties zoals herfstvakantie, meivakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie en typische feestdagen zoals Goede Vrijdag, Oud & Nieuw, Pinksterweekend, Hemelvaart, Kerstdagen, Sinterklaas.

Welke uitstapjes en activiteiten zijn er?

De plek rondom Engeland in Groot Brittannië heeft voor jong en oud genoeg te bieden. Maandelijks worden toeristen getrokken naar de geweldige inspirerende omgeving waar fietsen en wandelen erg goed kan. In de streek kun je een bezoek brengen aan winkelcentrums en eetcafe’s. Ben je actief ingesteld? De actievelingen onder ons kunnen vissen of zwemmen.

Waarom zou je kiezen voor een vakantiepark?

Veel gezinnen kiezen het liefste voor een recreatiepark. Dergelijke Engelse bungalowparken bieden gegarandeerd een zorgeloze vakantie. Vanaf de aankomst tot vertrek wordt alles uit handen genomen. En het is natuurlijk ook een aangename omgeving voor jong en oud. Tijdens de schoolvakanties is er animatie voor de kinderen. Daarnaast is er meestal ook een speelhal of zwembad. De recreatieparken zijn gevestigd op knusse bosrijke plaatsjes.

Kan ik specifiek filteren op een vakantiehuisje met huisdier in Thatcham?

Ja, er zijn meerdere vakantiehuizen met hond toegestaan in Thatcham en de omliggende regio. In speciale huisdiervriendelijke accommodaties zijn max. 2 huisdieren toegestaan tijdens jouw verblijf. Het aantal dieren geef je bij de boeking direct door. Voor jouw kat of hond wordt er een kleine toeslag berekend per verblijf. Belangrijk: glampings & bed en breakfasts wijzigen met enige regelmaat de regels voor mensen die hun huisdier willen meenemen. Er kan bijvoorbeeld om een inentingsbewijs gevraagd worden.

Wat is een wellness huisje?

Met een Engels wellness vakantiehuis verblijf je in een exclusieve en premium cottage. Deze luxe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien: een private pool (indoor) zwembad en eventueel gebruik maken van de massagesalon, spa, jacuzzi, sauna, hottub, sunshower. Deze heerlijke premium plekken zijn te vinden op verrassende hotspots in een bosrijke omgeving en geven je veel privacy. Dit soort wellness villa in Thatcham kan jij al vastzetten beginnend bij €122,9 per dag.

Plaats een reactie