belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuisje Groot Brittannië boeken

Engeland staat ook wel bekend als Groot Brittannië en wordt jaarlijks door heel wat Nederlanders bezocht, zowel voor een korte trip als voor een vakantie. De meeste mensen kiezen ervoor om in een hotel te overnachten, maar anderen vinden het huren van een vakantiehuisje toch net iets leuker.

Op vakantie in Groot Brittannië

De Engelsen zijn dol op Nederland, maar wij Nederlanders zijn ook dol op Engeland. De meest bekende stad in Engeland is natuurlijk de hoofdstad London. London is een grote en drukke stad, waar altijd wel iets te doen is. Bekende bezienswaardigheden in de stad zijn de London Eye, een wit reuzenrad, en de Big Ben, een grote kerktoren. Engeland kent veel bekende voetbalclubs waar veel Nederlanders zelfs een grote fan van zijn, en die daarom dan ook geregeld een voetbalwedstrijd in Engeland gaan kijken. Naast London zijn er nog veel meer leuke steden en dorpen te vinden. In het zuiden kun je genieten van de zee en in het noorden kun je genieten van het mooie landschap. Ook de pubs zijn erg populair en veel vakantiegangers gaan er zeker een biertje drinken.


Klik door naar de volgende gebieden: Engeland, Ierland, Schotland en Wales.

Keuze uit verschillende bungalowparken en huisjes

In Engeland zijn heel wat bungalow- en andere vakantieparken te vinden waar vakantiegangers een vakantiehuis kunnen huren. Om een goede indruk te krijgen, zullen een aantal vakantieparken in Engeland besproken worden.

  • Lonleat Forest in Wiltshire; dit is een vakantiepark in Engeland dat omgeven wordt door woudreuzen die wel meer dan honderd jaar oud zijn, oftewel de Giant Redwood bomen. Het is een vakantiepark met oneindig veel mogelijkheden voor zowel jong als oud. Zo vind je er bijvoorbeeld een sportcentrum, een ondergrondse bowlingbaan, een buitenbad, diverse golfbanen, een wildwaterbaan, een solarium, een restaurant en een pannenkoekhuisje. De huisjes waar men in kan verblijven, zijn er in verschillende groottes en zijn mooi ingericht.
  • Whinfell Forest in het Lake District; ook dit vakantiepark in Engeland heeft veel te bieden. Het park ligt aan de Engelse meren waar vooral ’s nachts veel te beleven is. Daarnaast zijn er veel verschillende sportmogelijkheden. De huisjes die gehuurd kunnen worden, zijn landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien.
  • Elveden Forest in Suffolk; dit vakantiepark ligt midden in het mooie Engelse landschap waar mensen heerlijke wandelingen kunnen maken en lekker tot rust kunnen komen. Het vakantiepark is in het oosten van Engeland te vinden, en heeft net zoals de eerdere genoemde voorbeelden heel veel mogelijkheden, en dit geldt ook voor de vakantiehuisjes.
  • Op Hometogo vind je prachtige typische Engelse huizen door het hele land
  • Op Natuurhuisje.nl kan je terecht voor verschillende typische Engelse huisjes. Gelegen aan de ruige kusten of het prachtei heuvelachtige binnenland.
  • Cottagecentre.nl is een specialist in het verhuren van vakantiehuizen in Groot-Brittannië en Ierland.
  • Tip: bekijk ook het aanbod huurhuisje in Hongarije.