belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuis Oostenrijk boeken

Een land dat erg populair is, is Oostenrijk. Veel mensen gaan in Oostenrijk op wintersportvakantie en huren dan een gezellig vakantiehuis. Ook in de zomer kiezen steeds meer mensen ervoor om een vakantiehuisje in Oostenrijk te huren en lekker te gaan wandelen. Het is natuurlijk erg leuk om dit ook nog eens goedkoop te doen, dus hieronder kun je lezen hoe je onder andere een goedkoop vakantiehuis in Oostenrijk kunt boeken.

Last minute naar Oostenrijk
Last minute betekent letterlijk laatste minuut, oftewel je boekt een vakantiehuis op het laatste moment. Het komt vaak voor dat niet alle huisjes geboekt worden, waardoor deze dus leeg zouden blijven staan. Omdat een leeg huisje geen geld opbrengt, kiezen veel vakantie- en bungalowparken ervoor om deze voor een lage prijs aan te bieden, oftewel een last minute aanbieding. Je hebt in dat geval natuurlijk alleen maar de keuze uit de huizen die over zijn gebleven. Ook komt het vaak voor dat vakantiewoningen wel geboekt zijn, maar dat toch nog op het laatste moment de boeking geannuleerd wordt en het dus moeilijk wordt om het huisje nog op tijd voor de normale prijs te verhuren.


Klik door naar de volgende gebieden: Burgenland, Karinthië, Neder-Oostenrijk, Opper-Oostenrijk, Salzburg, Stiermarken, Tirol, Vorarlberg en Wenen.

Vakantiehuizen in Oostenrijk zoeken

Er zijn diverse touroperators en andere aanbieders waarbij je kunt boeken. Iedere aanbieder wil natuurlijk zijn accommodaties zo goed en goedkoop mogelijk aan kunnen bieden, zodat alles verhuurd wordt. Touroperators onderling voeren dus een sterke concurrentiestrijd. Om niet te veel te betalen, doe je er dan ook verstandig aan om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Belvilla, Novasol en Micazu zijn populaire aanbieders met veel huizen in Oostenrijk. Zij bieden een ruim aanbod met woningen door het hele land. 

Waar boek ik Oostenrijkse huisjes?

Wil je de ultieme beleving en een hoogwaardige service? Boek dan bij een Oostenrijk-specialist. Er zijn diverse reisbureaus die zich volledig toeleggen op landen als Oostenrijk, Polen en Zwitserland. Hieronder sommen we er een aantal op:

  • Bergenmeer.nl: voor alle Alpenvakanties in Oostenrijk
  • De-reisspecialist.nl: ruim aanbod met Oostenrijkse huisjes en accommodaties
  • Austria.info: de specialist in busreizen naar Oostenrijk inclusief verblijf
  • AlpenReizen: voor actieve vakanties in de bergen van Oostenrijk