belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

Vakantiehuis Polen boeken

Polen is een wat minder bekend vakantieland. Toch gaan veel Nederlanders hier jaarlijks graag heen om 1 of meerdere weken in een vakantiehuisje in Polen te verblijven. Op deze pagina lees je meer informatie over Polen als vakantieland en vind je tips voor het vinden van een geschikte vakantieaccommodatie.

Soorten vakantiehuisjes in Polen

  • Villa’s; een villa is een luxe, vrijstaande woning die van alle gemakken is voorzien. Er worden in Polen verschillende villa’s aangeboden die gehuurd kunnen worden door vakantiegangers. Wanneer je met een groot gezin of meerdere mensen op vakantie gaat is een vakantievilla een echte aanrader.
  • Bungalows; het meest voorkomende type is een bungalow. Dit is een huis waar zowel het woon- als het slaapgedeelte op dezelfde verdieping te vinden zijn, namelijk op de begane grond.
  • Chalets; ook zijn er diverse chalets in Polen te vinden. Een chalet is een vakantiehuisje dat traditioneel geheel van hout gemaakt is. Chalets zijn veel in de bergen te vinden en worden vaak gezien als de meer romantische vakantiewoningen.
  • Boerderijen; het komt iets minder voor, maar er bestaat ook de mogelijkheid om boerderijen te huren. Een boerderij is een landelijk huis dat op het platteland te vinden is. Naast bovengenoemde typen woningen zijn er nog veel meer verschillende soorten recreatiewoningen in Polen te vinden, die door vakantiegangers gehuurd kunnen worden.

Klik door naar de volgende gebieden: Ermland-Mazurië, Groot-Polen, Klein-Polen, Koejavië-Pommeren, Łódź, Lublin, Lubusz, Mazovië, Neder-Silezië, Opole, Podlachië, Pomeranian, Silezië, Subkarpaten, Święty Krzyż en West-Pommeren.

Waar boek ik vakantiewoningen in Polen?

Wil je graag op vakantie naar Polen of bijvoorbeeld Portugal? Dan heb je natuurlijk een fijn vakantiehuisje nodig. Hieronder sommen wij enkele handige en betrouwbare boekingssites op waar je terecht kunt:

  • Polenreizen.nl: De specialist in reizen naar Polen. Leuke , maar ook verblijven in de natuur.
  • Belvilla: ongeveer 100 verschillende vakantiewoningen door het hele land.
  • Villaspot biedt luxe vakantiehuizen in Polen aan voor het hele gezin.
  • Simonse Tours is een specialist met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen naar Polen.
  • Agro Natura biedt veel opties voor wandelaars, fietsers, kanovaarders, natuurliefhebbers.