belvilla-logo
natuurhuisje logo
heerlijkehuisjes.nl-logo
roompot-logo
landal-logo

4 bestemmingen voor een zonvakantie

Mag het wat jouw betreft altijd wel zomer zijn? Bij de volgende vier prachtige bestemmingen heb je het gehele jaar door zongarantie. Dus pak je koffers maar vast voor een heerlijke zonvakantie!

Egypte

In Egypte geniet je van heerlijke vakantie in de zon voor weinig geld: in de resorts aan de Rode Zee laat je je lekker verwennen! Wissel af tussen sessie op je comfortabele loungebed en spannende excursies. Ga snorkelen of duiken om de prachtige onderwaterwereld te bewonderen, trek de woestijn in op een quad of kameel of breng een bezoek aan een bedoeïenenkamp.

Bali

Bali is een perfecte vakantiebestemming als je op zoek bent naar wat meer ‘zen’. Op dit prachtige ‘eiland van de goden’ barst het van de tempels, sereen aandoende rijstvelden en een schitterende natuur. Chillen doe je natuurlijk op de heerlijke stranden waar je je ook in een duikpak kunt hijsen voor een onvergetelijke snorkel- of duiktocht.

Malta

Vooral in het voor- en najaar zijn zowel de lucht- als de watertemperatuur hier heerlijk! Als er iets op Malta ruimschoots aanwezig is, dan zijn het wel de stranden, ideaal dus om even wat zon te ‘tanken’ en lekker te ontspannen. Op het eiland vind je ook prachtige historische bezienswaardigheden, zoals de megalithische tempels, het in de rotsen uitgehouwen complex Hal Saflieni Hypogeum en natuurfenomenen zoals de natuurlijke brug, de Azure Window, bij Gozo. Een excursie die ook beslist de moeite waard is: een dagje naar het eilandje Comino, te bereiken met de veerboot.

Dubai

In Dubai baad je in zonlicht en weelde! Heb je wel zin in de nodige bling-bling, luxe en superlatieven, dan zit je in dit emiraat helemaal goed. En de prijzen voor een zo’n luxereisje vallen eigenlijk best mee. Zonnebaden doe je op het strand of bij het zwembad van je hotel. Verder is er ook genoeg gelegenheid voor verkoeling in de luxe shopping malls of een nachtelijk excursie in de woestijn. Maak een dagtripje naar Abu Dhabi, waar het mogelijk nog luxer is, bezoek de schitterende moskeeën en ga uit je dak in één van de pretparken.

Nog meer inspiratie nodig? Ook Tenerife, Madeira, Tunesië, Cyprus en Lanzarote zijn fantastische bestemmingen voor een overheerlijke zonvakantie!

Plaats een reactie