Mooiste accommodaties in zonnige bestemmingen van Nederlands sprekende eigenaren

Klaar voor een zonovergoten uitje? Wij nemen je mee naar de mooiste zonnige plekjes, beheerd door Nederlanders en Belgen die hun hart hebben verloren aan zonnige oorden. Van de gouden stranden van Spanje tot de azuurblauwe kusten van Aruba, en van het charmante Marokko tot de verborgen juweeltjes in Indonesië. Ontdek met ons een scala aan schitterende verblijven, perfect voor liefhebbers van zon, zee en strand. Zet je zonnebril maar op en bereid je voor op een vakantie vol zonneschijn en ontspanning!

Zon en Relaxen: Wereldwijd Nederlandse en Belgische gastvrijheid!

Waarom zou je kiezen voor een zonvakantie bij Nederlanders en Belgen? Beeld je in: je arriveert in een zonovergoten vakantieparadijs en voelt je direct thuis dankzij de gastvrije ontvangst van je Nederlandse of Belgische hosts. Praten over de beste lokale stranden, de heerlijkste eettentjes of die geheime plekjes waar je de mooiste zonsondergangen kunt zien, kan gewoon in je eigen taal. En dan die insider tips, rechtstreeks van iemand die de lokale cultuur en de wensen van zonneaanbidders uit de Lage Landen kent. Zo geniet je optimaal van de zonneschijn met een comfortabel en vertrouwd gevoel. Geen taalbarrières, alleen maar genieten van je zorgeloze zonvakantie.

1. Morgen Guesthouse en Howzit Tours in Zuid-Afrika

Morgen Boutique Guesthouse, gelegen in Somerset West, Zuid-Afrika, biedt een duurzame en milieubewuste accommodatie. Het guesthouse is uitgerust met zonnepanelen en batterijback-ups, waardoor gasten ondanks eventuele stroomonderbrekingen altijd van elektriciteit zijn voorzien. De accommodatie heeft een raaie tuin met lokale planten die weinig water nodig hebben om water te besparen. Het Guesthouse is gelegen op een locatie in een rustige, veilige woonwijk aan de voet van de Helderberg Mountain. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over False Bay. Het Guesthouse is ook gelieerd aan Howzit Tours. Deze organisatie organiseert rondreizen en golf-tours. Ook kan je via Howzit Tours een huurauto regelen.


2. B&B Dar Ta Zeppi op Malta / Gozo

B&B Dar Ta Zeppi, een charmant en gastvrij Belgisch-Gozitaans vakantieverblijf in Malta, is gevestigd in een prachtig gerenoveerd Maltees herenhuis. Met unieke, ruime en luxe accommodaties, ingericht met antieke en shabby chic meubels en versierd met originele kunstwerken, biedt het een authentieke ervaring. Vanaf 2023 is de B&B alleen voor volwassenen (+14 jaar), tenzij het gehele B&B wordt gehuurd. Gelegen nabij levendige pleinen, biedt het gemakkelijke toegang tot lokale restaurants, bars en muziek. De accommodatie omvat een zwembad, terras, tuin, barbecue, bar en een kunstgalerij.


3. Mesa Riza in Griekenland

Mesa Riza is een serene accommodatie gelegen in Agia Galini, Griekenland, die een unieke ervaring van rust en dorpse gezelligheid biedt. Met een verwarmd zwembad, wifi, 4G-connectiviteit en kindvriendelijke faciliteiten, is het ideaal voor zowel jonge gezinnen als andere gasten. Elk appartement heeft twee slaapkamers, volledig uitgeruste badkamers, een keuken en een luxueus salon. Buiten bieden ruime terrassen privacy en een prachtig uitzicht op zee. Gasten kunnen genieten van wandelpaden en 6 excursies met een 4×4. Voor meer informatie, bezoek hun website.


4. Riad Aicha Marrakech in Marokko

Riad Aïcha, genesteld in het oosten van de medina van Marrakech, biedt een authentieke en serene ervaring dichtbij het beroemde plein Jamaa-el-Fna. Deze traditionele Riad met moderne accenten beschikt over kamers verdeeld over verschillende verdiepingen, inclusief een dakterras met een Berbertent, hammam en ontspanningsruimten. Gasten kunnen genieten van een verwarmd zwembad, ontbijt in de Berbertent, en de mogelijkheid om Marokkaanse diners te nuttigen. Het is een perfecte uitvalsbasis om Marrakech te verkennen, met diverse excursiemogelijkheden. WiFi en milieuvriendelijke voorzieningen zoals zonnepanelen voor warm water zijn beschikbaar.


5. Kas di BaMi: heerlijk appartement op het zonnige Curaçao

Welkom bij “Kas di BaMi”, twee sfeervolle appartementen op het serene en goed onderhouden Seru Coral Resort op Curaçao. Bas en Mireille, ervaren Curaçao-reizigers, hebben deze idyllische plek gecreëerd voor een ontspannen vakantie. Centraal gelegen, biedt het resort de perfecte balans tussen rust en toegang tot het eiland. De appartementen, “Kas di BaMi A-186” en “Kas di BaMi A-194”, zijn in 2022 en 2024 geopend. Geniet van een zorgeloze vakantie met gegarandeerd zonneschijn op een tropisch eiland met prachtige stranden. “Kas di BaMi” is de ideale start voor jouw droomvakantie op Curaçao!


6. Villa Maquis: luxe vakantiehuis op Kreta

Villa Maquis, een modern luxe vakantiehuis met privézwembad op Kreta, ligt op een heuveltop dichtbij Chania in Vamos. Deze villa, geopend in 2023, biedt 4 en-suite slaapkamers voor tot 8 personen, ideaal voor het ontdekken van West-Kreta en zijn prachtige stranden zoals Balos en Elafonissi. Gelegen in een rustige omgeving, omgeven door natuur en zonder directe buren, biedt Villa Maquis adembenemende uitzichten over bergen en zee. De villa is geïntegreerd in het landschap met behoud van de natuurlijke vegetatie, waaronder wilde olijfbomen en maquis, waaraan het zijn naam ontleent. Geniet van de ongestoorde uitzichten en de authentieke Griekse dorpjes in de omgeving voor een unieke vakantie-ervaring.


7. Ta Marie: charmante boutique B&B op Gozo

Ontdek de charme van Gozo bij Ta Marie, een sfeervolle Bed & Breakfast gerund door Nancy en Peter, gelegen in het hoogste dorp van Gozo. Deze boutique BnB bevindt zich in een traditionele Maltese woning van meer dan 200 jaar oud en biedt adembenemende uitzichten over zee en vallei. Gasten kunnen genieten van een comfortabel en luxueus verblijf in volledig vernieuwde kamers, ingericht met authentieke Maltese en persoonlijke kunst, die de unieke sfeer van het eiland weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, het verkennen van lokale straatjes en havens, een bezoek wilt brengen aan wijnmakers of marktjes, een boottocht rond het eiland wenst, de stad Victoria wilt ontdekken: hier zit je helemaal goed!


8. The Belgium Inn: luxe lodge in Hoedspruit Wildlife Estate

Ontdek The Belgium Inn in Hoedspruit, Zuid-Afrika, een luxe lodge geopend in 2016 door Jozef uit België. De lodge biedt zes uniek ingerichte en-suite kamers met fraai terras. Gelegen in het Hoedspruit Wildlife Estate, genieten gasten van een prachtige natuurlijke setting vlakbij winkels en restaurants. The Belgium Inn, ideaal voor zowel zakenreizigers als toeristen, en belooft een comfortabele ’thuis weg van huis’ ervaring. Het ligt in het hart van de Zuid-Afrikaanse wildernis, tussen het Kruger National Park en de Blyde River Canyon. Je kunt dus op zoek naar de Big 5 maar je kunt ook de indrukwekkende Zuid-Afrikaanse natuur bekijken.


9. Villa Famia: Vakantiehuis met privé zwembad op Curacao

Geniet van deze woning met drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen op het veilige en rustige Kashutuin. De woning is van alle gemakken voorzien en u heeft uw eigen zwembad. De slaapkamers zijn voorzien van Airconditioning en een extra kinderbedje is aanwezig. In de open keuken vindt u alles wat u nodig heeft. De woning ligt op 700m3 eigen grond en kenmerkt zich door de ruimte om het zwembad. Centraal op Curacao zodat alles snel bereikbaar is. In nabije omgeving vindt u supermarkten en de mooiste stranden.


10. Kas Bonita: compleet ingerichte vrijstaande bungalow

Kas Bonita is een compleet ingerichte, vrijstaande vier persoons-bungalow en staat op het kleinschalige bungalowpark Bonaire Exclusief. Onze bungalow heeft een overdekt terras aan de voor- en achterzijde met tuinmeubelen, ligbedden en een ruime huiskamer met open keuken. De keuken (met plafondventilator) is voorzien van boiler, combi-magnetron, 4-pits gasfornuis, grote koelkast met vriezer. Ook is er het gemak van een wasmachine. De huiskamer heeft een zithoek met flatscreen-tv en wireless speaker. De bungalow is voorzien van meerdere 220 volt aansluitingen. De badkamer heeft een douche met warm water, wastafel en toilet. Er is een buitendouche en een spoelbak, dus ideaal voor duikers. Het zwembad wordt alleen gebruikt door de eigenaren en hun gasten. Het park ligt aan de Kaya Carlos Nicolaas op loopafstand van de boulevard met z’n restaurants en barretjes. Bon bini!


11. Villa Bonaire: luxe villa met magnesiumzwembad

Villa Bonaire is gelegen op de berg in de rustige wijk Santa Barbara. Vanaf de porch heb je een schitterend vrij uitzicht op de zee en Klein Bonaire. Het huis is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. Door de ligging is er altijd een heerlijk briesje en is de airco bijna niet nodig. Door de zachtheid en therapeutische werking van Magnesium is het privé zwembad aangenaam voor uw huid.. ’s Avonds kunt u vanaf uw ligbed genieten van de fantastische zonsondergang. De ruime opbergruimte en spoelbak maken ons huis ideaal voor duikers. Duikschool Divefriend is een aanrader en wij mogen namens hen een voucher aanbieden. Bij aankomst wordt u ontvangen door de beheerder. Een ontbijt voor de eerste dag is geregeld en u kunt gebruik maken van onze boodschappenservice.


12. Riad O Marrakech: Logeren in het authentieke Marokko

Riad O is een product van onze passie voor reizen, lekker eten en gastvrijheid. Onze riad is een hotelletje met tien kamers gesitueerd in het hart van de oude stad, de medina van Marrakech. Alle kamers zijn verschillend ingericht, waarbij we moderne en authentieke Marokkaanse accenten combineren. Uiteraard met alle noodzakelijke comfort. Bij aankomst nemen we graag de tijd om onze gasten de do’s & don’ts van de magische stad te vertellen. Onze gasten ontzorgen is waar we elke dag voor opstaan : een privé taxi, een bezoek met gids, een daguitstap naar het Atlasgebergte, een welnesservaring of een kookworkshop; alles om jullie verblijf boeiend en onvergetelijk te maken. Jouw verblijf van A tot Z door ons op voorhand laten regelen kan dus perfect! We zorgen voor een fantastische culinaire ervaring in een warme persoonlijke setting. Ons keukenteam neemt onze gasten mee op een ware culinaire reis met invloeden van overal maar met behoud van onze Marokkaanse finishing touch.


13. Zarafa House: Bed & Breakfast in Diani Beach, Kenia

Zarafa House is een charmante Bed & Breakfast in Diani Beach, Kenia. De B&B heeft alle charmes van een rustig elegant privéhuis met 4 gastenkamers gelegen in een prachtige tropische tuin met zwembad. Zarafa House ligt op 10 minuten wandelen van de Indische Oceaan en biedt een oase van rust om te ontspannen, tot rust te komen, te genieten van de zon en het zachte witte zand. Zarafa House biedt comfortabele ruime kamers met een eigen badkamer, die zijn ingericht met typische details uit de Keniaanse kuststreek. Elke kamer is uniek en heeft een eigen veranda met uitzicht op de tuin en het zwembad. De kamers hebben het comfort van een hotel met de persoonlijke aandacht van een B&B, waardoor het aanvoelt als een “Thuis weg van Huis”! Ons alom bekende ontbijt wordt geserveerd in onze panoramische eetzaal. Op aanvraag verzorgen wij lunch en/of diner tegen een meerprijs.

Plaats een reactie